UVA LED lamp 365nm 12W E27

UVA licht kan in combinatie met een coating met nanodeeltjes Titanium dioxide (TiO2) worden gebruikt om ruimtes effectief te desinfecteren.

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Voor onze producten geldt een minimum ordergrootte van minimaal 6. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
UVA LED lamp 365nm 12W E27

UVA licht kan in combinatie met een coating met nanodeeltjes Titanium dioxide (TiO2) worden gebruikt om ruimtes effectief te desinfecteren. Zowel het UVA licht van deze lamp als de stoffen in de coating zijn ongevaarlijk voor mensen.

Deze UVA LED lamp produceert UVA licht in een volstrekt ongevaarlijke hoeveelheid, nl slechts een fractie van de hoeveelheid van het UVA licht dat je zou opvangen als je op een lichte dag een tijd buiten zou lopen.

Als een oppervlak met onze TiO2 spray is gecoat en het UVA licht schijnt op dit oppervlak, vindt een proces plaats dat virussen, schimmels en bacteriën doodt.,dus ook COVID-19.

Het grote voordeel van UVA is dat UVA onschadelijk is voor mens en dier, dit in tegenstelling tot UVC. UVC wordt wel gebruikt in bepaalde professionele ruimtes zoals operatiekamers en om instrumenten te ontsmetten. Er zijn echter de nodige beperkingen omdat er nooit mensen in de ruimte mogen zijn als UVC licht wordt gebruikt. Voor UVA geldt dat dus niet.

Deze UVA lamp is geschikt om en ruimte met een totaal oppervlak van 400m2 te desinfecteren.

Bijvoorbeeld een kamer van 12 x12 x 2,4 m

Als er veel objecten in een ruimte staan moet het oppervlak van deze objecten ook mee gerekend worden. De afmetingen zijn de maximale afmetingen dus als er veel objecten in een ruimte staan wordt het met deze lamp te desinfecteren oppervlak kleiner.

 

Specificaties

Rubrieken
Referentienr. YGE00050

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0