Met deze gateway kunnen draadloze actoren (schakelaars, bewegingsmelders, thermostaten en andere sensoren en actoren zoals radiatorventiel motoren aangestuurd worden) Dit doormiddel van het onderhouds arme EnOcean protocol. Deze apparaten wekken door beweging van de schakelaar of door een klein zonnecelletje de energie op om te schakelen. Er hoeft dus nooit een batterij verwisseld te worden. De Plan44 gateway integreert ook de Philips Hue naadloos in het digitalSTROM systeem. Ook kan met deze gateway een string van 64 dali drivers naadloos in het digitalSTROM systeem geintegreerd worden
Met deze gateway kunnen draadloze actoren (schakelaars, bewegingsmelders, thermostaten en andere sensoren en actoren zoals radiatorventiel motoren aangestuurd worden) Dit doormiddel van het onderhouds arme EnOcean protocol. Deze apparaten wekken door beweging van de schakelaar of door een klein zonnecelletje de energie op om te schakelen. Er hoeft dus nooit een batterij verwisseld te worden. De Plan44 gateway integreert ook de Philips Hue naadloos in het digitalSTROM systeem.
De inbouw kamersensor voor digitalSTROM registreert de temperatuur en stuurt de gegevens draadloos naar een EnOcean gateway welke via IP gekoppeld is met het digitalSTROM-verwerkingsysteem. Welke op haar beurt de verwarmingscomponent BL-KM200 en de Thermokon draadloze radiatorventiel aandrijving aanstuurt.
Via de digitalSTROM plann44 gateway is deze servo aandrijving voor radiatorventielen via het draadloze EnOcean protocol aan te sturen. Voor dit ventiel zijn 3 meegeleverde batterijen AA nodig.
Batterijloze raamopener, wanneer het raam open wordt gezet geeft deze raamgreep een signaal af naar de huis server. Door middel van een slot is deze raamgreep ook te vergrendelen waar deze op slot is.
Getoond 1 tot 6 van 19. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0