High Bay Ufo (standaard LED licht)

Deze High Bay is zo ontworpen dat hij direct met een haak opgehangen kan worden. Hij is speciaal ontworpen voor verlichting van een bedrijfshal, koelhuis, magazijn of andere grote ruimte. Ten opzichte van de bestaande High Bays bespaart deze lamp al snel meer dan 50% energie bij een levensduur van meer dan 50.000 uur.

Led Bay Petrol

Deze YB LED High Bay / Canopy is speciaal ontworpen voor tank stations. Het gepatenteerde koelsysteem voert de warmte snel af waardoor een zeer lange levensduur gegarandeerd. Deze lamp met industrieel design is voor zien van een anti statische en anti corrosie coating.

High Bay 80 Watt model HTS 10400 Lumen

Deze lamp kenmerkt zich door haar zeer hoge kwaliteit en super koelend vermogen. Deze lamp wordt in Duitsland gefabriceerd en is klantspecifiek aanpasbaar.

High Bay 120 Watt Model HTS 15600 Lumen

Deze lamp kenmerkt zich door haar zeer hoge kwaliteit en super koelend vermogen. Deze lamp wordt in Duitsland gefabriceerd en is klantspecifiek aanpasbaar.

High Bay 80 Watt 10400Lm 4000 of 5000 Kelvin

Deze lamp kenmerkt zich in de zeer hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en het maatwerk wat binnen de standaard zeer makkelijk is te realiseren. haar lampen worden veel toegepast in de zwaarste industrie, in Koelcellen, op sportvelden in de landbouw en productie hallen. Verder is deze oerdegelijke ledlamp ook in RVS te verkrijgen. Als meer werk kunnen ook sensoren in de lamp ingebouwd worden. Hierdoor brand de lamp standaard op 10 of 20% van haar capaciteit en als er iemand onder loop gaat hij naar 100%. Op deze manier zijn besparingen van 95% of zelfs nog meer mogelijk. Tevens kunnen deze lampen ook in intelligente schakelsystemen worden geintegreerd. Graag helpen wij u verder met het maken van lichtplannen en het berekenen van uw besparing en terug verdientijden. Bij afnames >50 stuks kunnen wij tegen de scherpste prijzen leveren.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0