digitalSTROM Server | dSS20

De digitalSTROM server is het hard van de smarthome installatie. Gemaks halve kan je zeggen dat doormiddel van deze server de 230Volt installatie met alle hierop aangesloten apparaten en lampen beveiligd aan het internet worden gekoppeld en wereldwijd bediend kunnen worden. Ook zorgt de digitalSTROM server voor het aansturen van complexere functies. De configuratie omgeving van de server is web-based en zonder extra software gratis direct te openen met iedere webbrowser

digitalSTROM Meter 230V / 16A | dSM12

De digitalSTROM Meter, de dSM, communiceert met alle digitalSTROM componenten in één elektrische groep, Hij wordt na de zekering(automaat) geplaatst.

digitalSTROM Filter 230 V | dSF20

Het digitalSTROM Filter, de dSF, filtert storingen uit het elektrischiteitsnet en zorgt er tevens voor dat het systeem niet via het elektischiteitsnet gehackt kan worden.

Plan44 Gateway EnOcean | x-P44-DSB-E2

Met deze gateway kunnen draadloze actoren (schakelaars, bewegingsmelders, thermostaten en andere sensoren en actoren zoals radiatorventiel motoren aangestuurd worden) Dit doormiddel van het onderhouds arme EnOcean protocol. Deze apparaten wekken door beweging van de schakelaar of door een klein zonnecelletje de energie op om te schakelen. Er hoeft dus nooit een batterij verwisseld te worden. De Plan44 gateway integreert ook de Philips Hue naadloos in het digitalSTROM systeem.

Plan44 Gateway Dali, EnOcean, Hue | x-P44-DSB-DEH2

Met deze gateway kunnen draadloze actoren (schakelaars, bewegingsmelders, thermostaten en andere sensoren en actoren zoals radiatorventiel motoren aangestuurd worden) Dit doormiddel van het onderhouds arme EnOcean protocol. Deze apparaten wekken door beweging van de schakelaar of door een klein zonnecelletje de energie op om te schakelen. Er hoeft dus nooit een batterij verwisseld te worden. De Plan44 gateway integreert ook de Philips Hue naadloos in het digitalSTROM systeem. Ook kan met deze gateway een string van 64 dali drivers naadloos in het digitalSTROM systeem geintegreerd worden

digitalSTROM Apparaatfilter | dS-FD110

Dit ontstoringsfilter zorgt er voor dat apparaten die het lichtnet zwaar vervuilen waardoor de digitalSTROM systeem wordt beinvloed geen effect meer hebben op het systeem. Deze tussensteker wordt tussen de steker van het apparaat en het stopcontact geplaatst. Gelukkig komen deze situaties bijna niet voor.

digitalSTROM Snoer filter | dS-FD200-FS

Dit ontstoringsfilter zorgt er voor dat apparaten die het lichtnet zwaar vervuilen waardoor de digitalSTROM systeem wordt beïnvloed geen effect meer hebben op het systeem. Dit filter wordt tussen de steker van het apparaat en het stopcontact geplaatst. Gelukkig komen deze situaties bijna niet voor.

digitalSTROM dinrail bevestigings module | DinClip200

Deze DinClip is voor het monteren van digitalSTROM componenten op een dinrail. Door middel van tyraps kunnen AKM, TKM, KM, KL, UMV en UMR componenten vast worden gezet op de DinClip. Het vast zetten van componenten is onder andere verplicht in de meterkast.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0