Yellowbee
Zowel ombouwen van bestaande armaturen als het plaatsen van een LED TL-buis is mogelijk

Het ombouwen van bestaande armaturen bepaart vooral op grote schaal veel energie. Door gebruik te maken van de bestaande armaturen, kan een nieuw LED-binnenwerk al zorgen voor de juiste compatibiliteit. Hergebruik, lagere energiekosten en een langere levensduur zorgen voor veel besparingen.

Daarnaast is er een nieuwe oplossing op de markt voor TL-verlichting: de oneTLed. Deze LED-buis kan in elk TL-armatuur geplaatst worden dankzij de slimme schakeling in de lamp zelf. Ombouw is niet nodig, waardoor direct bespaard wordt op het energieverbruik. Als u interesse heeft in deze oplossing, verzoeken wij u om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Namens het hele team van YellowBee,

Toon Stappers

 

Schermafbeelding 2019-04-03 om 17.12.12.png
Nooit meer een verkeerde LED-buis voor een bestaand TL-armatuur
Dankzij oneTLed kunnen de meest gangbare TL-buizen snel en gemakkelijk vervangen worden door LED
TL buizen worden in nog bijzonder veel ruimtes gebruikt. Denk hierbij aan magazijnen, sporthallen, kantoren of scholen. Dat deze verlichting minder energiezuinig is, mag duidelijk zijn. Tot voor kort was het kostbaar en ingrijpend om de TL-verlichting te verduurzamen, maar dankzij de oneTLed wordt het besparen van energie een fluitje van een cent. Lees verder om het filmpje hierover te zien.
Lees verder...
YellowBee en Viertron bundelen krachten voor digitalSTROM producten
Dankzij deze samenwerking verloopt distributie en facturering via een nieuwe weg
Eind 2018 zijn digitalSTROM en het Belgische ONE Smart Control gefuseerd, wat ook de wens van YellowBee aanwakkerde om de eigen dienstverlening verder te professionaliseren. Door de samenwerking aan te gaan met Viertron, wordt het voorraadbeheer van digitalSTROM-producten gecentraliseerd en sneller gedistribueerd. YellowBee blijft het eerste aanspreekpunt en zal blijven adviseren en configureren, maar de afhandeling gaat via Viertron geschieden.
Lees verder...
Karel V gang naar kamers ombouwset LED klaar DSC_6900.JPG
Bestaande armaturen ombouwen naar LED biedt al snel besparingen
Bijna elk armatuur kan omgebouwd worden naar LED-verlichting
YellowBee is specialist in het ombouwen van bestaande armaturen naar LED. Zeker in ruimtes of gebouwen waar grote aantallen van dezelfde type lampen zijn geïnstalleerd, biedt het ombouwen grote kansen. Mogelijk heeft YellowBee al plug-and-play binnenwerken ontwikkeld voor de armaturen, waardoor ombouwen naar LED zeer snel gerealiseerd is.
Lees verder...
seaborough-fullscreen.jpg OneTLed Universele LED buis 150cm 24W 6500K
Past in elk TL-armatuur zonder te hoeven ombouwen
De oneTLed is een uniek ontwikkeld product dat, dankzij slimme schakelingen in de lamp zelf, in elk TL-armatuur geplaatst kan worden. Het is snel en veilig gemonteerd en bespaart direct tot wel 90% energie. Heel geschikt voor kantoren, scholen, magazijnen en parkeergarages.
Lees verder…
philips rotaris 3.jpg Ombouwset voor Philips Rotaris
TL5 Circular armaturen ombouwen naar LED
Veel TL armaturen zijn voorzien van rond gebogen TL buizen. Deze ronde TL buizen geven een mooie lichtspreiding en worden daarom veel gebruikt. Helaas hebben deze ronde lampen nadelen. Ze zijn vrij duur, ze verbruiken onnodig veel energie, de levensduur is niet erg lang en de kunststof ophangbeugels breken snel af. Reserveonderdelen voor de armaturen zijn vaak niet verkrijgbaar. YellowBee heeft voor dit soort armaturen een eigen LED oplossing ontworpen, die 50% zuiniger is en een levensduur heeft die vijf keer zo lang is. Enkele van onze klanten verdienen de ombouw van hun Rotaris naar LED al terug binnen 3 jaar en hebben naar verwachting gedurende de rest van de levensduur (10 a 15 jaar!) geen kosten voor onderhoud of vervanging.
Lees verder…