Yellowbee
Bespaar op buitenverlichting met behoud van het zicht en de veiligheid

De juiste buitenverlichting kan de sfeer van de hele omgeving bepalen. In het geval van monumenten moet de lichtkleur en -sterke goed aangepast worden aan de aard van het monumentale pand. Gelukkig biedt LED-verlichting hier alle mogelijkheden voor.

Ook in het geval van parkeergelegenheden is er meer dan voldoende winst te behalen met LED-verlichting. Denk hierbij aan de multifunctionele lichtlijnen voor parkeergarages of mesopische oplossingen voor parkeerplaatsen in de buitenlucht.

Als laatste willen we het Sunbow armatuur onder de aandacht brengen. Dit bijzonder betaalbare buitenarmatuur is uit te breiden met sensoren, zodat de energiebesparingen tot wel 90% kunnen oplopen ten opzichte van traditionele buitenverlichting.

Namens het hele team van YellowBee wens ik u veel leesplezier,

Toon Stappers

 

sunbow.png
Sunbow: het betaalbare armatuur voor buitenverlichting
Met de Sunbow kunnen kantoren, monumenten en andere ruimtes gemakkelijk voldoen aan de eisen voor noodverlichting buiten.
De juiste buitenverlichting zorgt voor veiligheid rondom een gebouw, maar is in sommige gevallen zelfs verplicht als noodverlichting. Waar het voorheen erg prijzig kon worden om LED-buitenverlichting te plaatsen met sensoren, laat de Sunbow zien dat het ook betaalbaar kan. Het armatuur is verkrijgbaar in grijs en zwart en in vele verschillende lichtkleuren en -sterktes en met een keuze uit sensoren.
Lees verder...
Bisonspoor-1024x768.jpeg
Maak een parkeergarage of parkeerplaats veiliger en bespaar tegelijk op de energierekening
Door de gebruikelijke TL-verlichting te vervangen door LED met sensoren, kan tot wel 90% bespaard worden op de energiekosten in parkeergelegenheden.
Voor zowel ondergrondse parkeergarages als parkeerplaatsen in de open lucht, is het belangrijk dat de verlichting helder en prettig is. Wanneer iemand zijn of haar auto parkeert of opzoekt, moeten zij zich veilig voelen en goed zicht hebben om de sleutels te kunnen vinden. Met traditionele TL-verlichting treedt er vaak schaduwwerking op en zorgt een kapotte lamp direct voor een donkere omgeving. Gelukkig zijn er alternatieven die deze problemen verhelpen én waarmee bespaard wordt op de energierekening.
Lees verder...
20181219_013815kl.jpg
Hoe een goede buitenverlichting de veiligheid vergroot en kosten bespaart
Goed licht zorgt voor goed zicht. Daarom is de juiste buitenverlichting van groot belang voor het gevoel van veiligheid.
De juiste verlichting op de juiste plek is zowel binnenshuis als erbuiten van groot belang. Wanneer de verlichting niet op de juiste kleur is of schaduwen geeft op cruciale punten, komt het veiligheidsgevoel in het geding. Maar ook is het mogelijk om te besparen op de juiste buitenverlichting. Met LED-verlichting kan elke sfeer gecreëerd worden terwijl wordt bespaard op de energierekening.
Lees verder...
20191206_124923.jpg Multifunctioneel portiek en/of galerij armatuur
Standaard 3 lichtkleuren 3000, 4000, 5000 Kelvin en diverse vermogens oplopend van 2,5 tot 5 Watt
Vooraf bepalen welk armatuur het beste werkt en het juiste licht afgeeft, is vaak moeilijk in te schatten. YellowBee kan hier uiteraard in adviseren, maar de beslissing ligt bij u. Om flexibel om te kunnen gaan met deze vraagstukken, hebben wij een eigen portiek- en galerijarmatuur ontwikkeld. Het voordeel van dit unieke armatuur is dat instellingen achteraf gewijzigd kunnen worden en dat het qua formaat iets groter is dan de gebruikelijke armaturen zodat bespaard wordt op onderhoud.
Lees verder…