Yellowbee
Uitgelicht: LUMINAID combineert LED-verlichting met elektronische infrastructuur

LUMINAID is een unieke lijnverlichting die door een Nederlands bedrijf is ontworpen en hier wordt geproduceerd. Met LUMINAID krijgen organisaties een prettige LED-verlichting in winkels en magazijnen, zoals u kunt lezen in onze case voor Swapfiets.

Daarnaast hebben we in de botenopslag van Roei- en Zeilvereniging 'De Amstel' ook LUMINAID toegepast, omdat er robuuste en waterdichte LED-verlichting benodgd was. Dankzij deze aanpassing krijgen de roeiers betere verlichting tegen veel lagere kosten.

Namens het hele team van YellowBee,

Toon Stappers

 

20190201_144649.jpg
Stoere en robuuste verlichting in de winkels en magazijnen van Swapfiets
Met de LED-lijnverlichting van LUMINAID krijgen alle winkels in Europa dezelfde uitstraling.
Zeker in steden is de Swapfiets niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Voor veel mensen is het toch prettig om meer uitleg te krijgen over de fiets zelf en over de abonnementsvorm dan wat op de website te vinden is. Daarom is Swapfiets nu druk bezig om door heel Europa fysieke winkels te openen. Aan YellowBee is gevraagd om de verlichting in de winkels en magazijnen te verzorgen en LUMINAID bleek de beste keuze.
Lees verder...
l3.jpg
Modulaire LED lijnverlichting op veel manieren in te zetten in bedrijfshallen, magazijnen en industrie
LUMINAID biedt schaalbare en gebruiksvriendelijke oplossingen om LED te combineren met andere elektronica
Het volledig Nederlandse LUMINAID is marktleider als het gaat om de ontwikkeling en productie van slimme LED-lijnverlichting. Met elk van hun drie varianten kan de lichtlijn oneindig verlengd worden om in elke zakelijke ruimte de ideale LED-verlichting te realiseren. LUMINAID is van een ondernemersfamilie die bedrijven en startups op het gebied van duurzaamheid ondersteunen.
Lees verder...
Roeivereniging-De-Amstel-ONB-architecten-06.jpg
Roei- en Zeilvereniging ‘De Amstel’ kiest voor praktische verlichting in de botenopslag
In deze vochtige omgeving zijn de lichtlijnen van LUMINAID ideaal vanwege hun IP65 en IK10 certificering
Bij de Roei- en Zeilvereniging ‘De Amstel’ worden de roeiboten opgeslagen bij het clubhuis. De ruimte is uiteraard vochtig en soms worden de boten tegen de TL-buizen aan gestoten. Een stevige en robuuste nieuwe verlichting was de eis en de LED-verlichting van LUMINAID voldoet hier precies aan.
Lees verder...
Datalux.IQ-2.jpg Datalux.IQ lichtlijn
Gelijkmatig licht in bedrijfshallen en industrie
De Datalux.IQ lichtlijn zorgt voor hele gelijkmatige verlichting. Deze verlichting is ingebouwd in ronde buizen die eenvoudig aan elkaar te 'klikken' zijn. Installatie van deze verlichtingslijn is op deze manier een stuk makkelijker dan veel andere industriële verlichting. De armatuur is voorbereid om er allerlei zaken in te integreren. Een aantal daarvan heeft met verlichting te maken, zoals dimmers en noodvoedingen. Maar in de buizen kunnen bijvoorbeeld ook beveiligingscamera's, luidspreker en bewegingssensoren worden opgenomen.
Lees verder…