Eind 2018 zijn digitalSTROM en het Belgische ONE Smart Control gefuseerd, wat ook de wens van YellowBee aanwakkerde om de eigen dienstverlening verder te professionaliseren. Door de samenwerking aan te gaan met Viertron, wordt het voorraadbeheer van digitalSTROM-producten gecentraliseerd en sneller gedistribueerd. YellowBee blijft het eerste aanspreekpunt en zal blijven adviseren en configureren, maar de afhandeling gaat via Viertron geschieden.
YellowBee helpt organisaties kiezen voor slimme oplossingen op het gebied van LED verlichting en gebouw- en huisautomatisering (domotica). Doelen zijn altijd duurzaamheid, lage kosten voor energie en onderhoud en functionaliteit die past bij de situatie. Ons LED assortiment en onze diensten zijn toegespitst op de zakelijke markt en gebaseerd op onderbouwde 'business cases' die we ook graag met u delen. YellowBee levert niet alleen producten maar heeft de kennis om praktische oplossingen op maat te leveren. We werken graag samen met goede installateurs.
YellowBee is distributeur van de oneTLed oplossing. TL buizen worden in nog bijzonder veel ruimtes gebruikt. Denk hierbij aan magazijnen, sporthallen en soms zelfs in kantoren of scholen. Dat deze verlichting niet energiezuinig is, mag duidelijk zijn. Tot voor kort was het kostbaar en ingrijpend om de TL-verlichting te verduurzamen, maar dankzij de oneTLed wordt het besparen van energie een fluitje van een cent.
Tot een aantal jaar geleden was het boekwerk ‘Kind en Ziekenhuis’ in vele ziekenhuizen te vinden. In dit boek stonden kleurplaten, moppen en andere leuke spelletjes waardoor deze kinderen hun ziekte even konden vergeten. In de huidige digitale wereld is dit boek vervangen door een app en online platform waar kinderen hun ei kwijt kunnen.
Veel traditionele TL-armaturen hebben rond gebogen TL-buizen. Deze buizen geven een mooie lichtspreiding en worden daarom veel gebruikt in kantoren maar ook in appartementencomplexen en woongebouwen. Helaas hebben ze ook veel nadelen. YellowBee’s eigenaar Toon Stappers en engineer Peter Bunt bedachten een alternatief.
Toon Stappers richtte vele jaren geleden het bedrijf Zelenko op en vestigde zich in Soesterberg. Hij importeert al jaren de domotica en IoT producten van het Zwitserse digitalSTROM en verkoopt en adviseert over andere 'slimme' en via internet verbonden electronica voor woningen, kantoren en andere gebouwen. Per eind 2016 zijn Zelenko en YellowBee Nederland samengevoegd tot één onderneming. YellowBee is gespecialiseerd in LED verlichting voor woongebouwen en de zakelijke markt en nu dus ook in gebouwautomatisering.
Getoond 1 tot 6 van 11. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0