Vooraf bepalen welk armatuur het beste werkt en het juiste licht afgeeft, is vaak moeilijk in te schatten. YellowBee kan hier uiteraard in adviseren, maar de beslissing ligt bij u. Om flexibel om te kunnen gaan met deze vraagstukken, hebben wij een eigen portiek- en galerijarmatuur ontwikkeld. Het voordeel van dit unieke armatuur is dat instellingen achteraf gewijzigd kunnen worden en dat het qua formaat iets groter is dan de gebruikelijke armaturen zodat bespaard wordt op onderhoud.
Voor zowel ondergrondse parkeergarages als parkeerplaatsen in de open lucht, is het belangrijk dat de verlichting helder en prettig is. Wanneer iemand zijn of haar auto parkeert of opzoekt, moeten zij zich veilig voelen en goed zicht hebben om de sleutels te kunnen vinden. Met traditionele TL-verlichting treedt er vaak schaduwwerking op en zorgt een kapotte lamp direct voor een donkere omgeving. Gelukkig zijn er alternatieven die deze problemen verhelpen én waarmee bespaard wordt op de energierekening.
De juiste buitenverlichting zorgt voor veiligheid rondom een gebouw, maar is in sommige gevallen zelfs verplicht als noodverlichting. Waar het voorheen erg prijzig kon worden om LED-buitenverlichting te plaatsen met sensoren, laat de Sunbow zien dat het ook betaalbaar kan. Het armatuur is verkrijgbaar in grijs en zwart en in vele verschillende lichtkleuren en -sterktes en met een keuze uit sensoren.
De juiste verlichting op de juiste plek is zowel binnenshuis als erbuiten van groot belang. Wanneer de verlichting niet op de juiste kleur is of schaduwen geeft op cruciale punten, komt het veiligheidsgevoel in het geding. Maar ook is het mogelijk om te besparen op de juiste buitenverlichting. Met LED-verlichting kan elke sfeer gecreëerd worden terwijl wordt bespaard op de energierekening.
Eigenaren van woningen in flats en appartementencomplexen hebben belang bij verzorgde, sfeervolle algemene ruimtes die veilig aanvoelen. Tegelijkertijd wil iedere VvE lage servicekosten en minimaal onderhoud. We zetten onze ervaringen met woongebouwen op een rij zodat bewoners en beheerders namens verenigingen van eigenaren keuzes kunnen maken.
Aan YellowBee was gevraagd om de installatie van nieuwe LED-verlichting in de VvE te verzorgen. Echter, tijdens de installatie bleken er onverklaarbare problemen te zijn met de elektrische installatie, waardoor soms hele verdiepingen zonder stroom kwamen te zitten.
Getoond 1 tot 6 van 15. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0