Vooraf bepalen welk armatuur het beste werkt en het juiste licht afgeeft, is vaak moeilijk in te schatten. YellowBee kan hier uiteraard in adviseren, maar de beslissing ligt bij u. Om flexibel om te kunnen gaan met deze vraagstukken, hebben wij een eigen portiek- en galerijarmatuur ontwikkeld. Het voordeel van dit unieke armatuur is dat instellingen achteraf gewijzigd kunnen worden en dat het qua formaat iets groter is dan de gebruikelijke armaturen zodat bespaard wordt op onderhoud.
Voor zowel ondergrondse parkeergarages als parkeerplaatsen in de open lucht, is het belangrijk dat de verlichting helder en prettig is. Wanneer iemand zijn of haar auto parkeert of opzoekt, moeten zij zich veilig voelen en goed zicht hebben om de sleutels te kunnen vinden. Met traditionele TL-verlichting treedt er vaak schaduwwerking op en zorgt een kapotte lamp direct voor een donkere omgeving. Gelukkig zijn er alternatieven die deze problemen verhelpen én waarmee bespaard wordt op de energierekening.
Het verlichten van een donkere plek met mesopisch licht maakt dat niet alleen die plek duidelijk verlicht is, maar ook alles buiten de lichtbundel blijft goed zichtbaar. Het zicht wordt over de gehele linie beter en dat zorgt dat mensen zich prettiger en veiliger voelen op plaatsen waar deze unieke buitenverlichting wordt toegepast.
Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Mesopische verlichting zorgt ervoor dat mensen in het donker meer contrast zien en kleuren beter kunnen onderscheiden. Dit geeft een veel rustiger gevoel aan de ogen. Het is minder vermoeiend en je voelt je veiliger. Ideaal voor verlichting van wegen maar ook van parkeerplaatsen en paden rondom gebouwen die bijvoorbeeld in bosrijk gebied staan. Bij al deze voordelen is mesopische LED verlichting ook nog energiebesparend. In dit artikel leggen we uit wat mesopisch licht is en waarom het zo goed werkt als buitenverlichting.
Mensen worden ouder en de capaciteit van verzorgingstehuizen is beperkt. Langer in de eigen woning blijven is vaak prettiger en het verlicht de druk op het zorgstelsel. Dat vraagt wel meer van mantelzorgers of thuiszorg, dus is het zaak om hen zo efficiënt mogelijk te laten werken. In samenwerking met Vahlkamp biedt YellowBee oplossingen die het voor alle betrokkenen gemakkelijker maken als zorgbehoevende mensen langer thuis willen blijven wonen.
Zorg- en wooncentrum Overkempe in Olst is onderdeel van DeSeizoenen, een overkoepelend orgaan voor in totaal zeven woon- en werkgemeenschappen. De bewoners van deze gemeenschappen hebben een verstandelijke beperking, meervoudige handicap en/of gedragsproblematiek. Vanwege deze wisselende aard en ernst van de beperkingen, zijn de bewoners erg gevoelig voor prikkels van buitenaf en is ervoor gekozen om een dynamisch lichtplan te implementeren.
Getoond 1 tot 6 van 15. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0