LED buis T8 150cm 24.5W 3000k

Ruim 60.000 branduren
LED buizen vervangen gewone TL buizen en zijn bijzonder geschikt voor kantoren, praktijkruimtes, scholen, instellingen, productieruimtes, magazijnen en parkeergarages.
Verbruik: 24.5 Watt
Volt: 230 Volt
Branduren: 60.000
Lichtkleur: Warm wit 3.500 Kelvin
Besparing: Minimaal 50% besparing t.o.v. TL-buis
Lichtsterkte: 2300 Lumen
Garantie: 3 Jaar fabrieksgarantie
Lichthoek: 120°
Overige kenmerken: CRI 94

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
LED buis T8 150cm 24.5W 3000k

LED buizen vervangen gewone TL buizen en zijn bijzonder geschikt voor kantoren, praktijkruimtes, scholen, instellingen, productieruimtes, magazijnen en parkeergarages.

Bespaar op energie- en onderhoudskosten

De LED buizen van YellowBee zijn zeer duurzaam. Onafhankelijke tests wijzen uit de buizen 60.000 branduren lang het gewenste licht geven. Dat is 12 keer zo lang als de gemiddelde ‘gewone’ TL-buis. LED buizen zorgen voor een besparing op onderhoudskosten en energieverbruik. Deze LED buizen leveren meer dan 50% energiebesparing op t.o.v. vergelijkbare TL-buizen.

Veel en prettig licht in verschillende kleuren

Besparen is zeker niet de enige reden om te kiezen voor LED buizen. Ondanks het lage energieverbruik hebben deze buizen een hoge lichtopbrengst (uitgedrukt in lumen, zie de specs hierna). Het licht wordt ervaren als prettiger, het is rustiger aan de ogen. Conventionele TL-buizen geven geen constant licht maar gaan aan en uit in een bepaalde frequentie, bij gewone TL-buizen 50 Hz. Dit wordt niet bewust waargenomen maar veroorzaakt wel meer vermoeidheid. LED buizen geven wèl constant licht. Deze buizen zijn beschikbaar in de warm wit, natuurlijk wit en koel wit. De CRI van deze buizen erg hoog (94). Dat betekent dat de kleurweergave heel natuurlijk is, op de werkplek geldt een norm van een minimale CRI van 80, ‘gewone’ TL-buizen hebben vaak een CRI van tussen de 80 en 90.

Gemakkelijk overstappen

LED buizen passen vaak zonder aanpassingen in nieuwere armaturen. Een LED buis kan in dat geval direct worden aangesloten op het stroomnet, het voorschakelapparaat (starter) van de oude TL-buis is niet nodig. De bestaande starter wordt vervangen door een hulpstuk.  Soms is een kleine aanpassing van de armatuur door een erkend installateur nodig. Wij adviseren hierover graag. Is een armatuur ouder dan 15 - 20 jaar dan is aan te raden om niet alleen de buis maar ook de armatuur te vervangen. Bij oudere armaturen is het stroomverbruik onnodig hoog. In dat geval levert YellowBee een buis met hoge kwaliteit armatuur.  Een alternatief is om te kiezen voor vervanging door een LED paneel. LED panelen geven een luxe uitstraling. YellowBee levert LED panelen, o.a. in maten 60x60 en 120x30 cm, ze passen in bestaande systeemplafonds.

Specificaties

Bestelnummer
YLA000701311
Verbruik
Volt
Fitting
Vervangt
36 Watt TL-buis

Een 36 Watt TL-buis verbruikt met de starter (voorschakelapparaat) minimaal 44 watt

Branduren
60.000

Minimaal aantal branduren. Op verzoek verstrekt Yellowbee de onafhankelijke testresultaten

Lichtkleur
Warm wit 3.500 Kelvin
De warmte van het licht wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer de kleur.
Lichtsterkte
2300 Lumen

Lumen is de eenheid waarmee lichtsterkte wordt aangegeven.

Dimmer
Lichthoek
120°

Een LED buis schijnt alleen in de richting waar je het licht wilt hebben, in tegenstelling tot een TL-buis

Overige kenmerken
CRI 94

Color Rendering Index, in het Nederlands te vertalen als kleurweergave index. Het is een een index voor de kwaliteit van kleurweergave.

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0