Veel traditionele TL-armaturen hebben rond gebogen TL-buizen. Deze buizen geven een mooie lichtspreiding en worden daarom veel gebruikt in kantoren maar ook in appartementencomplexen en woongebouwen. Helaas hebben ze ook veel nadelen. YellowBee’s eigenaar Toon Stappers en engineer Peter Bunt bedachten een alternatief.
Tot een aantal jaar geleden was het boekwerk ‘Kind en Ziekenhuis’ in vele ziekenhuizen te vinden. In dit boek stonden kleurplaten, moppen en andere leuke spelletjes waardoor deze kinderen hun ziekte even konden vergeten. In de huidige digitale wereld is dit boek vervangen door een app en online platform waar kinderen hun ei kwijt kunnen.
YellowBee helpt organisaties kiezen voor slimme oplossingen op het gebied van LED verlichting en gebouw- en huisautomatisering (domotica). Doelen zijn altijd duurzaamheid, lage kosten voor energie en onderhoud en functionaliteit die past bij de situatie. Ons LED assortiment en onze diensten zijn toegespitst op de zakelijke markt en gebaseerd op onderbouwde 'business cases' die we ook graag met u delen. YellowBee levert niet alleen producten maar heeft de kennis om praktische oplossingen op maat te leveren. We werken graag samen met goede installateurs.
Toon Stappers richtte vele jaren geleden het bedrijf Zelenko op en vestigde zich in Soesterberg. Hij importeert al jaren de domotica en IoT producten van het Zwitserse digitalSTROM en verkoopt en adviseert over andere 'slimme' en via internet verbonden electronica voor woningen, kantoren en andere gebouwen. Per eind 2016 zijn Zelenko en YellowBee Nederland samengevoegd tot één onderneming. YellowBee is gespecialiseerd in LED verlichting voor woongebouwen en de zakelijke markt en nu dus ook in gebouwautomatisering.
YellowBee wordt geleid door een ervaren team ondernemers en gedreven professionals. Wij hebben deskundigheid in huis op het gebied van intelligente LED verlichting, gebouw- en huisautomatisering (domotica) en Internet of Things (IoT) toepassingen. We onderzoeken vooraf of er een sterke business case is en voeren alleen projecten uit als de bijdrage duurzaam en goed van kwaliteit is. YellowBee is importeur en expert partner van het Zwitserse DigitalSTROM. We hebben een netwerk van installateurs die de juiste kennis en ervaring hebben en breiden ons netwerk voortdurend uit.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door YellowBee Nederland gedane aanbiedingen, de acceptatie daarvan alsmede op alle met leverancier gesloten overeenkomsten en de uitvoering daarvan.
Getoond 1 tot 6 van 9. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0