Over Yellowbee

LED verlichting, gebouwautomatisering, IoT oplossingen voor de zakelijke markt
YellowBee helpt organisaties kiezen voor slimme oplossingen op het gebied van LED verlichting en gebouw- en huisautomatisering (domotica). Doelen zijn altijd duurzaamheid, lage kosten voor energie en onderhoud en functionaliteit die past bij de situatie. Ons LED assortiment en onze diensten zijn toegespitst op de zakelijke markt en gebaseerd op onderbouwde 'business cases' die we ook graag met u delen. YellowBee levert niet alleen producten maar heeft de kennis om praktische oplossingen op maat te leveren. We werken graag samen met goede installateurs.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.

Nieuwe kansen voor bedrijven, gebouwbeheerders, VVE's

Juist in sombere economische tijden zijn er kansen om te vernieuwen. Zo zorgt de revolutie in LED verlichting en rond internettechnologie en domotica dat bedrijven het energieverbruik drastisch kunnen verminderen. YellowBee Nederland zoekt naar de beste mogelijkheden voor MKB en grotere organisaties om energie en dus geld te besparen zonder in te leveren op kwaliteit, comfort en sfeer.

Een Nederlands initiatief

YellowBee Nederland en gelieerde YellowBee ondernemingen zijn ontstaan in Nederland en worden gedreven door Nederlandse ondernemers die hard werken om nieuwe kansen binnen bereik te brengen van MKB bedrijven, andere organisaties en huishoudens. Nederland is een handelsland maar ook een land waar gelukkig nog innovatieve maakbedrijven zijn. YellowBee Nederland combineert dit. We selecteren de beste oplossingen wereldwijd voor Nederlandse situaties. We werken nauw samen met zorgvuldig gekozen bedrijven in Europa, waaronder ook innovatieve Nederlandse bedrijven, die LED zelf oplossingen bedenken en produceren.

Expert partner en importeur DigitalSTROM

YellowBee is expert partner en importeur van DigitalSTROM, een innovatief Zwitsers bedrijf dat domotica producten levert. De 'kroonsteentjes' en andere componenten van DigitalSTROM hebben unieke mogelijkheden om gebouwen en huizen slim te automatiseren en verschillende apparaten veilig met elkaar te verbinden via internet. In het team van YellowBee Nederland zitten twee mensen die ook via TnCP een actieve bijdrage leveren om installateurs en automatiseerders op te leiden op het gebied van het Internet of Things, gebouwautomatisering en domotica.

Betaalbaar en begrijpelijk

Om van de voordelen van vernieuwing te profiteren is het vaak nodig om eerst te investeren. YellowBee Nederland wil de financiële drempels zo veel mogelijk verlagen. Ook streeft YellowBee Nederland ernaar om goed uit te leggen welke nieuwe mogelijkheden er zijn en om de keuze voor onze vernieuwende producten gemakkelijk te maken. Wij stellen ons assortiment speciaal samen voor de LED kansen die we zien in het MKB en waarvan we vinden dat ondernemers er eigenlijk niet langer meer mee moeten wachten omdat ze zichzelf en het milieu anders tekort doen.

Deskundig advies en maatwerk

YellowBee heeft veel LED expertise in huis. In het team van YellowBee Nederland hebben we een bevlogen uitvinder, tester en speurder op LED gebied. Onze installateur in het team heeft jarenlange ervaring met LED verlichting en andere innovatieve, energiebesparende oplossingen. Wij testen altijd eerst in eigen omgeving, dan in pilots met klanten. Als oplossingen zich hebben bewezen zoeken we klanten die hiervan het meest kunnen profiteren. We letten er daarbij op dat deze organisaties, die meestal wel wat anders te doen hebben dan zich verdiepen in de snel veranderende wereld van LED, op maat worden bediend en volledig ontzorgd. We zetten daarbij internet in om te informeren en communiceren en de kosten laag te houden.

Energie besparen is belangrijk doel

LED verlichting is geen doel op zich. Daarom werken we nauw samen met partners die alles op alles zetten om energie en kosten te besparen door innovatie. In het verleden werkte we al een aantal keren samen met BAS in Rotterdam om 'weg naar nul' trajecten te realiseren. Ook de samenwerking met DigitalSTROM is gericht op meer duurzaamheid en het goed benutten van de mogelijkheden van de beste en veiligste technologie. We zijn er trots op bij te dragen aan ambitieuze doelen en om onze expertise in te zetten om een bijdrage te leveren.

Vragen aan of over YellowBee Nederland?

Heeft u vragen aan of over YellowBee Nederland die niet in de helpdesk of elders op deze website worden beantwoord, benader ons dan graag via het contactformulier.

Over Yellowbee

Extra info

Rubrieken

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0