LED ombouwstrip 3W 420 lummen 4000K 230V

Maakt armatuur met TL geschikt voor LED speciaal ontwikkeld voor de Phillips TCH329, TCH327
Met een LED ombouwstrip / ombouwset worden veel gebruikte lampen in woongebouwen (als portiekverlichting, op galerijen, in kelders en parkeergarage) eenvoudig omgebouwd voor gebruik met energiezuinig LED.
4 Watt 230 Volt 50.000 Natuurlijk wit 4.000 Kelvin Minimaal 50% besparing t.o.v. TL-buis A 3 Jaar fabrieksgarantie CE Markering

Offerte aanvragen

Prijs per stuk, vanaf
47 95
Minimale afname 6 stuks. Excl. 21% BTW
LED ombouwstrip 3W 420 lummen 4000K 230V

Met een LED ombouwstrip / ombouwset worden veel gebruikte lampen in woongebouwen (als portiekverlichting, op galerijen, in kelders en parkeergarage) eenvoudig omgebouwd voor gebruik met energiezuinig LED. Dit spaart kosten, energie het milieu en onnodig schilder- en reparatiewerk. Lichtsterkte en sfeer zijn vergelijkbaar en de levensduur is véél langer. Dit is een ombouwset met LED strip voor een rechthoekige veel voorkomende armatuur. Met name de niet meer leverbare Philips TCH serie en de armaturen van Hogro en Lightronics Er zijn ook ronde ombouwsets.

Armaturen in woongebouwen geschikt maken voor LED

Voor veel armaturen met spaar- en gloeilampen bestaan zogenaamde 'retrofit' LED lampen. De lamp past dan zonder aanpassing in de armatuur. Soms is er echter geen ideale retrofit oplossing. Dat is bijvoorbeeld het geval in veel trappenhuizen, entrees en andere algemene ruimtes waar gloeilampen met een hoog wattage worden gebruikt (bijvoorbeeld 60 watt of meer), Voor deze situaties is geen retrofit oplossing voorhanden die de ruimte op een vergelijkbare manier manier verlicht. Ombouwen is dan een prima alternatief.

Eenvoudig ombouwen, geen schilder- of reparatiewerk

YellowBee Nederland heeft speciaal voor veel voorkomende situaties in appartementengebouwen en andere wooncomplexen een oplossing ontworpen waarbij veel energie kan wordt bespaard en de bestaande armatuur wordt hergebruikt. Als de armatuur niet te oud is dan is dit een goede keuze. De ombouwset is veel goedkoper en milieuvriendelijker dan het vervangen van de complete armatuur. Met een LED ombouwset kan de bestaande armatuur blijven hangen en wordt alleen het binnenwerk vervangen. Niet alleen vervallen hiermee de kosten van een nieuwe armatuur, ook is er geen schilder- of reparatiewerk nodig. Het ombouwen is vaak eenvoudiger dan het ophangen van een nieuwe armatuur omdat die qua formaat en manier van ophangen niet altijd precies hetzelfde is. Het is verstandig om de lampen om te laten bouwen door een erkend installateur,

Energiebesparing tot wel 90%

De LED ombouwset zorgt voor een besparing die kan oplopen tot wel 90% t.o.v. oplossingen die nu vaak zijn gekozen met gloeilampen van 60Watt of meer of (ronde) TL-lampen.

Lange levensduur drukt onderhoudskosten

De lange levensduur van LED is ook een groot voordeel. Zeker in trappenhuizen zijn de lampen vaak niet gemakkelijk te vervangen omdat ze op hoogte hangen. Voor VVE's is LED daarom vaak een extra besparende oplossing.

Veel licht en kleur naar wens warm wit, neutraal of koud wit

Er zijn 3 standaard kleuren, warm wit 3000K, neutraal 4000K en koud 5000K wit. Zo kan de sfeer worden gecreëerd die past bij de architectuur, de situatie en de voorkeuren van bewoners. Tevens kan door middel van een schakelaartje gedimd worden tussen 2 standen, 1,5 of 3 Watt.

Montage

Deze LEDstrip is speciaal ontwikkeld voor de niet meer verkrijgbare armaturen van Phillips type TCH329 en TCH327. De uitsparingen van de bevestigings gaten in de LEDstrip komen overeen met die van het armatuur. Hierdoor is de lichtbron zeer snel te vervangen. In een paar minuten heeft u van uw oude armatuur een nieuw energie zuinig armatuur gemaakt waar u de licht bron nog maar eens in de 50.000 uur hoef te vervangen. Een beter terug verdienende investering is er niet.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2022. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0