Stekker bewegingsmelder digitalSTROM ready

Een bewegingsmelder die overal direct in het stopcontact kan worden gestoken
Deze 'plug and play' bewegingsmelder is digitalSTROM ready.

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
Stekker bewegingsmelder digitalSTROM readyStekker bewegingsmelder digitalSTROM ready

Deze 'plug and play' bewegingsmelder is digitalSTROM ready. Hij kan direct in het stopcontact gestoken worden en alle apparaten in de ruimte aan- en uitzetten. De sensor heeft een hoek van 140 graden en een reikwijdte van ongeveer 3,5 meter.

Bewegingsmelder op veel te manieren in te passen in beveiliging

De digitalSTROM stekker Pir Sensor geeft bewegingsmeldingen direct via het stopcontact door aan het digitalSTROM systeem. Hiermee kunnen snel individuele veiligheidsfuncties ontworpen worden. Doormiddel van de "Event Responder" APP op de digitalSTROM server kunnen alle denkbare mogelijke sturingen geconfigureerd worden.

Door de "Plug and Play" functionaliteit kan de Stekker bewegingsmelder iedere keer weer in een andere ruimte gebruikt worden en daar de aangewezen verlichting of apparaten aansturen.

Voorbeelden van toepassingen

  • Bij vakantie kan de achtertuin beveiligd worden, de digitalSTROM server kan een Email versturen als er iemand door de achter tuin loopt en als het donker is kan de sensor de verlichting laten flikkeren.
  • In de slaap kamer kan 's nachts de verlichting naar het toilet gedimd aangezet worden als iemand een voet over de rand van het bed zet.
  • Als de kinderen uit bed zijn kan het systeem een Tweet versturen naar de ouders.
  • Bij afwezigheid kan het domotica systeem snel door deze sensoren omgezet worden naar een alarmsysteem, het kan dan de verlichting aansturen in het hele huis als er iemand wordt waargenomen. Via Email, SMS, Tweet kunt u een bericht krijgen, zelfs koppeling met een Alarmcentrale is mogelijk.

Over DigitalSTROM en YellowBee Nederland

DigitalSTROM is een Zwitserse fabrikant van zogenaamde domotica producten. YellowBee, aanbieder van intelligente verlichtingsoplossingen voor de zakelijke markt, is in 2016 samengegaan met Zelenko, een bedrijf dat al jaren producten van DigitalSTROM importeert, erover adviseert en projecten realiseert waarbij de DigitalSTROM producten worden gebruikt. Toon Stappers van YellowBee geeft ook via TnCP cursussen aan installateurs en andere vakmensen over de mogelijkheden van domotica en gebouwautomatisering.

YellowBee Nederland verkoopt de producten van DigitalSTROM zoals deze 'stekker bewegingsmelder'en  maar kan er uiteraard ook over adviseren. Neem gerust contact op als u vragen heeft over dit product.

Specificaties

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0