AR70 LED spot 7W 12V 2700k bajonet dimbaar

AR70 met dimbare externe driver
Deze dimbare LED lamp voor de professionele markt en prachtige extra warm witte lichtkleur is zeer geschikt voor bijvoorbeeld hotels, horeca, winkels, musea maar misstaat ook niet in smarthome aangestuurd door een domtica systeem. Heeft u belangstelling neem dan contact met ons op.

Dimbaar

Deze lamp wordt geleverd met een dimbare driver. Deze driver kan aangestuurd worden via een fase aan en fase afsnij dimmer. Welke bij iedere vakhandelaar te koop is. Ook kan deze driver door domitica systemen aangestuurd worden, zoals het systeem van digitalSTROM.

Veel energiebesparing

Deze eerste dimbare bajonet LED lamp op de markt vervangt een halogeen lamp van 50 Watt met bajonet fitting. Halogeen eruit en LED plus driver erin en u start met een besparing van 88% op energieverbruik.

Lange levensduur na terugverdientijd

Door de hoge energiebesparing verdient u de aankoopprijs snel terug. Daarna gaat deze lamp nog zeer lang mee want tests wijzen uit dat de lamp 50.000 uren probleemloos kan branden. Zo bespaart u ook op onderhoudskosten. Extra prettig als de lamp hangt op plaatsen waar vervangen lastig is.

Prijzen Excl Btw

Stuks Prijs excl BTW
1 €42,31
t/m 10 €38,20
t/m 25 €33,50

Offerte aanvragen

Stuks prijs, bij minimale afnames > 10 stuks

42 .31
Excl. 21% BTW
Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Voor onze producten geldt een minimum ordergrootte van minimaal 6. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
7 Watt 12 Volt 230 Volt 35.000 Extra warm wit 2.700 Kelvin 86% Besparing t.o.v. vergelijkbare gloeilamp A CRI 90 Vervangt halogeen spot

Specificaties AR70 LED spot 7W 12V 2700k bajonet dimbaar

Referentienr. YDM00010
Verbruik
Volt
Fitting
Vervangt
Branduren
Lichtkleur
Besparing
Energielabel
A
Lichtsterkte
Dimmer
Lichthoek
36
Afmetingen
Overige kenmerken
AR70 LED spot 7W 12V 2700k bajonet dimbaar
Deze LED lamp voor de professionele markt is met zijn zeer hoge lichtsterkte (542 Lumen) en prachtige extra warm witte lichtkleur zeer geschikt voor bijvoorbeeld hotels, winkels en musea. Op verzoek kunnen we dit type lamp ook dimbaar leveren. Heeft u belangstelling neem dan contact met ons op.
Deze dimbare LED AR70 is dimbaar en zowel geschikt voor de professionele als voor de thuis markt. Hij heeft de maten van de oude halogeen uitvoering, hier door is hij één op één te vervangen. Wanneer er aan de minimum waarde van de bestaande transformators wordt voldaan is hij zelfs met de huidig dim-installatie te dimmen.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0