Epilepsieaanval waarschuwer digitalSTROM ready (plug and play)

Eenvoudig apparaat welke via de 230V waarschuwt dat er iemand een epilepsieaanval heeft
De Epi-watcher registreert en vervolgens alarmeert.

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
Epilepsieaanval waarschuwer digitalSTROM ready (plug and play)

De Epi-watcher registreert en vervolgens alarmeert. De alarmering gebeurt via de 230V en de digitalSTROMserver. Deze kan de matelzorger, wijkverpleegkundige, partner of iemand anders op de gebruikelijke digitalSTROM manier gewaarschuwen, via een signaal, Email, Tweet, Pushbericht. Ook is het mogelijk om het bericht via de digitalSTROMserver naar een personenalarmeringscentrale te sturen. Verder kan bijvoorbeeld de verlichting in de desbetreffende kamer of andere ruimten in het huis aangezet worden. Wanneer aangesloten kunnen er ook accoustische signalen gegenereerd worden. Het is zelfs mogelijk om uw Sonos luidspreker uit te laten spreken waar de hulpvraag vandaan komt.

Samen met Vahlkamp hebben wij de al jaren bewezen Epilepsie waarschuwer geschikt gemaakt om direct het digitalSTROM-systeem te activeren en dit de opdrachten te laten uitvoeren die u wilt en naar wie u wilt. Alleen de stekker in het stopcontact en de digitalSTROMserver configureren en het systeem doet wat u wilt.

Dit verhoogd de veiligheid en zorgt voor de medebewoner(s) of mantelzorgers voor een betere nachtrust of rust om hun andere werkzaamheden te doen zonder dat de veiligheid van de hulpbehoevende in gevaar komt.

Verpleegkundige kunnen door toepassing van de epilepsie waarschuwer rustig hun schema aflopen, iedere patiënt de tijdgeven die ze nodiig hebben en mocht er iemand toch een aanval krijgen weten ze direct waar ze naar toe moeten.

Dit zorgt ook voor mantelzorger of verpleger voor rust en bespaart tijd, wat de zorg en de quatity-time voor de patiënt ten goede komt.

Het Epi alarm is zeer gebruikersvriendelijk en betrouwbaar. Wij voeren een bedrade en draadloze uitvoering

Vahlkamp heeft samen met SEIN, de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland, ontwikkeld. Het apparaat kenmerkt zich dood dat het niet vaak een falsalarm genereert.

  • Het apparaat genereert een alarm als het bepaalde trillingen opvangt.
  • Een timer dat het alarm niet afgaat als een patiënt zich omdraad.
  • Het apparaat registreert en slaat tot 10 aanvallen op
  • Kleine aanvallen kunnen geregistreerd zonder alarmering

Specificaties

Bestelnummer
YVA00050

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0