YellowBee is trotse sponsor van SurfKids

YellowBee helpt zieke kinderen hun zorgen te vergeten
Tot een aantal jaar geleden was het boekwerk ‘Kind en Ziekenhuis’ in vele ziekenhuizen te vinden. In dit boek stonden kleurplaten, moppen en andere leuke spelletjes waardoor deze kinderen hun ziekte even konden vergeten. In de huidige digitale wereld is dit boek vervangen door een app en online platform waar kinderen hun ei kwijt kunnen.

Het platform SurfKids.nl is een groot en succesvol platform waarvan de inhoud voor en door kinderen is gemaakt. De site en app richt zich voornamelijk op kinderen tussen de zeven en elf jaar en biedt hen ontspanning en plezier, maar het heeft ook een educatieve functie. Zeker wanneer kinderen langdurig in het ziekenhuis moeten blijven en dus niet in het reguliere onderwijs mee kunnen doen, is juist deze functie erg interessant.

Naast het digitale platform wordt er elk kwartaal nog een fysiek tijdschrift uitgebracht. Dit tijdschrift wordt verspreid door alle Nederlandse ziekenhuizen, alle Ronald McDonaldhuizen, basisscholen en huisarts- en tandartspraktijken. Het platform is ooit specifiek gestart om zieke kinderen hun zorgen te laten vergeten, maar voor elk kind op de basisschool is er leuke informatie te vinden of spelletjes te doen.

YellowBee is Brons Partner van SurfKids

Omdat we bij YellowBee dit doel erg belangrijk vinden en het initiatief een warm hart toedragen, zijn we Brons Partner geworden. Met onze bijdrage hopen we nog meer kinderen een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0