YellowBee en Viertron bundelen krachten voor digitalSTROM producten

Dankzij deze samenwerking verloopt distributie en facturering via een nieuwe weg
Eind 2018 zijn digitalSTROM en het Belgische ONE Smart Control gefuseerd, wat ook de wens van YellowBee aanwakkerde om de eigen dienstverlening verder te professionaliseren. Door de samenwerking aan te gaan met Viertron, wordt het voorraadbeheer van digitalSTROM-producten gecentraliseerd en sneller gedistribueerd. YellowBee blijft het eerste aanspreekpunt en zal blijven adviseren en configureren, maar de afhandeling gaat via Viertron geschieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.

Over Viertron, groothandel in Hifi en Huisautomatisering

Viertron is een familiebedrijf in Barendrecht dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de wereld van hifi en sinds kort ook huisautomatisering. Waar ze destijds de overstap hebben meegemaakt van analoge naar digitale signalen, is vooral huisautomatisering – ook wel: domotica – een van de pijlers op dit moment. Dankzij digitalSTROM kunnen ze huizen, winkels en andere ruimten slim maken op het gebied van beeld, geluid en verlichting.

Advisering en configuratie van LED-verlichting blijft bij YellowBee

In eerste instantie lijkt de samenwerking met Viertron weinig impact te hebben op de beleving van onze klanten. YellowBee blijft het eerste contact houden met de klant over de wensen en daarin adviseren wij altijd de technologie die passend is bij het specifieke vraagstuk. Wanneer digitalSTROM een goede match blijkt, zal Viertron de distributie van de componenten verzorgen. Vervolgens draagt YellowBee zorg voor de juiste configuratie van de producten, zodat alle wensen en eisen gerealiseerd worden. Na afloop zal ook de facturatie via Viertron verlopen.

Heeft u vragen over de samenwerking tussen YellowBee en Viertron? Stuur deze naar info@yellowbee.nl en wij voorzien u snel van alle antwoorden.

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0