Mesopische kleine lichtmast voor tuin of park

Deze mesopische lichtmast is nog in ontwikkeling en kan dus naar wens gemaakt worden!
Mesopisch licht is ook zeer geschikt voor in tuinen of parken.

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
Mesopische kleine lichtmast voor tuin of park Mesopische kleine lichtmast voor tuin of park

Mesopisch licht is ook zeer geschikt voor in tuinen of parken. Met deze nieuwe lichtmast van maximaal 100cm kan elke buitenruimte prachtig en rustig verlicht worden.

Dit bijzondere armatuur wordt op dit moment ontwikkeld voor Staatsbosbeheer, maar de toepassingen zijn eindeloos. Deze kleine lichtmast zal maximaal 100cm hoog worden, waardoor deze bijzonder geschikt is om paden uit te lichten. Dankzij de mesopische lichtbron is het zicht erg goed en zijn kleuren en contrasten duidelijk te onderscheiden. De lichtstraal is erg breed dankzij de meer dan duizend microlenzen in de speciaal bewerkte glasplaat en deze kan ook nog zelf gestuurd worden.

Omdat het licht zo natuurlijk is, zullen de dieren in het park of de tuin geen hinder ondervinden van deze oplossing. Ook kan er geen verblinding optreden en zal schaduwwerking tot een minimum beperkt worden. Deze subtiele, kleine lichtmast is op dit moment nog in ontwikkeling. Neem bij interesse of vragen zo snel mogelijk contact op met YellowBee. In deze fase is het namelijk nog mogelijk om deze mesopische lichtmast aan te passen aan uw specifieke wensen.

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0