Juist nu moderniseren en investeren voor besparingen in de toekomst

Nu veel organisaties noodgedwongen tijdelijk de deuren moeten sluiten, is deze tijd het uitgelezen moment om alle verlichting naar LED te brengen.
Alle horeca, maar ook veel kantoren en parkeergarages zijn leeg of heel dunbevolkt in deze tijden van corona. Vanwege de lage bezetting is deze periode ideaal om te investeren in LED-verlichting. De overlast is minimaal en zodra de deuren weer geopend worden begint de investering zich terug te verdienen.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.

Maak van een nood een deugd en investeer nu in de toekomst

Sinds in maart de maatregelen zijn afgekondigd die ervoor hebben gezorgd dat alle horeca tijdelijk de deuren moet sluiten en thuiswerken het devies is geworden, zijn veel organisaties hier direct door geraakt. Deze noodgedwongen sluiting biedt echter ook kansen voor de toekomst. Nu restaurants niet open zijn voor hun gasten, kan het lichtplan herzien worden en alle oude verlichting vervangen worden door LED-verlichting. Door deze verandering nu uit te voeren, kan er in alle rust gewerkt worden en kan naderhand grondig gereinigd worden, zodat bij heropening meteen bespaard kan worden op de energiekosten.

Hetzelfde geldt uiteraard voor kantoorgebouwen, waarbij nog te vaak onnodig verlichting brandt. Deze tijden van corona kunnen gebruikt worden om sensoren te plaatsen zodat het verbruik tot wel 90% teruggedrongen kan worden. Daarnaast zijn vele parkeergarages bij kantoor- en winkelgebieden nagenoeg leeg, zodat ook hier met minimale overlast grote besparingen kunnen worden behaald.

Het gevolg van corona voor de levering van producten en onderdelen

Het coronavirus heeft dermate hard toegeslagen in China, dat alle fabrieken daar enige tijd gesloten zijn geweest. Dit is wel degelijk van invloed geweest op de productie van specifieke onderdelen in de binnenwerken of armaturen van LED-verlichting. YellowBee haalt een klein deel van het assortiment uit China waardoor enkele leveringen werden vertraagd. Dankzij goede contacten met Chinese partners, kon de impact tot een minimum beperkt worden.

De overige onderdelen zijn afkomstig uit Europese fabrieken, voornamelijk uit Tsjechië, Italië en Spanje, waarvan zeker de laatste twee bijzonder hard getroffen zijn door de corona-uitbraak. Ook hier liggen fabrieken stil en raken de voorraden langzaam op, waardoor er een schaarste zal ontstaan in belangrijke onderdelen. In hoeverre dit van invloed zal zijn op de prijs van de onderdelen is afhankelijk van de duur van de sluiting van de fabrieken en hoe lang de voorraden in de vraag kunnen voorzien.

Montage geschiedt op anderhalve meter afstand en met inachtneming van alle regels

Wanneer u ervoor kiest om deze noodgedwongen maatregel aan te grijpen om op de langere termijn voordeel te realiseren, zal de LED-verlichting ook geïnstalleerd en gemonteerd moeten worden. De monteurs van YellowBee zijn VCA gecertificeerd en bekend met HACCP regelgeving, wat betekent dat een veilige en hygiënische werkwijze de standaard is. Bij montage in een woongebouwen of fabrieken dragen de installateurs opvallende hesjes met daarop de waarschuwing om anderhalve meter afstand te houden. Bovendien worden de bewoners verzocht om binnen te blijven wanneer de installateurs de LED-verlichting ophangen in de galerij of algemene ruimtes.

YellowBee denkt graag met u mee over de beste stappen die op korte termijn ondernomen kunnen worden. Nu is hét moment om te investeren in LED-verlichting.

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0