UVA LED lamp 365nm 7W E27

UVA licht kan in combinatie met een coating met nanodeeltjes Titanium dioxide (TiO2) worden gebruikt om ruimtes effectief te desinfecteren.

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Voor onze producten geldt een minimum ordergrootte van minimaal 6. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
UVA LED lamp 365nm 7W E27

UVA licht kan in combinatie met een coating met nanodeeltjes Titanium dioxide (TiO2) worden gebruikt om ruimtes effectief te desinfecteren. Zowel het UVA licht van deze lamp als de stoffen in de coating zijn ongevaarlijk voor mensen.

Deze UVA led lamp produceert  een volstrekt ongevaarlijke hoeveelheid UVA licht. De hoeveelheid UVA die je opvangt via deze lamp is veel minder dan als je op een lichte dag naar buiten gaat.

Als een oppervlak met onze TiO2 spray is gecoat en het UVA licht schijnt op dit oppervlak, vindt een proces plaats dat virussen, schimmels en bacteriën dood, dus ook het COVID-19 virus.

Deze lamp is geschikt om en ruimte met een totaal oppervlak van 235 m2 te desinfecteren.

Bijvoorbeeld een kamer of hal van 8,5 x8,5 x 2,4 m

Wanneer er veel objecten in een ruimte staan moet het oppervlak van deze objecten ook mee gerekend worden. De afmetingen zijn de maximale afmetingen dus wanneer er veel objecten in in een ruimte staan wordt het met deze lamp te desinfecteren oppervlak kleiner.

Specificaties

Rubrieken
Referentienr. YGE00020

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0