E27 LED bulb 10W 2700k dimbaar (brede fitting)

Goede vervanger van 60 Watt gloeilamp
Als je een 60 Watt gloeilamp wilt vervangen door LED is dit een prachtige lamp die zuinig en duurzaam is en toch mooi licht geeft.
10 Watt 230 Volt E27 50.000 Extra warm wit 2.700 Kelvin 83% Besparing t.o.v. vergelijkbare gloeilamp 800 Lumen Geschikt voor alle dimmers 3 Jaar fabrieksgarantie 180° CRI 85

Offerte aanvragen

Prijs per stuk, vanaf
19 95
Minimale afname 6 stuks. Excl. 21% BTW
E27 LED bulb 10W 2700k dimbaar (brede fitting)

Als je een 60 Watt gloeilamp wilt vervangen door LED is dit een prachtige lamp die zuinig en duurzaam is en toch mooi licht geeft. De 60 Watt gloeilamp is altijd een van de meest gebruikte lampen bij bedrijven en in huis geweest. De lichtkleur van deze LED bulb is heel goed (2.700 Kelvin, aangeduid als extra warm wit). Heel lang was het probleem van LED dat de lampen niet de kleur hadden die mensen willen. Dat is met deze en andere moderne LED lampen verleden tijd. De moderne technologie zorgt voor besparing van meer dan 80% en een enorm lange levensduur van 50.000 branduren.

Bespaar energie

Deze lamp is ‘retrofit’ dus u draait de gloeilamp of spaarlamp eruit en deze LED bulb erin. U bespaart vanaf dat moment 83% t.o.v. de gloeilamp en blijft besparen door de lange levensduur en YellowBee garantie. Ook t.o.v. spaarlampen boekt u winst door energiebesparing en milieuwinst omdat de lamp niet de schadelijke stoffen bevat zoals een spaarlamp.

Goede lichtkleur en kleurechtheid

Goede LED lampen als deze kunnen de concurrentie met andere lampen in alle opzichten aan omdat de lichtkleur (ook wel lichttemperatuur) uitgedrukt in Kelvin goed is. De waarde van 2.700 van deze lamp wordt aangeduid als extra warm wit. De kleurechtheid is de mate waarin de lamp zorgt voor weergave die lijkt op natuurlijk buitenlicht. De zogenaamde CRI waarde geeft dit weer. Die waarde is voor deze LED lamp hoger dan veel andere LED bulbs dus deze lamp geeft prettig, natuurlijk aandoend licht. De lamp is bovendien ook dimbaar.

Specificaties

Rubrieken
Referentienr. YLA001201311
Verbruik
Volt
Fitting
Vervangt
Branduren
Lichtkleur
Besparing
Lichtsterkte
Dimmer
Garantie
Lichthoek
Afmetingen
Overige kenmerken

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2022. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0