LED ombouwset schijf rond 200 mm, 3000, 4000, 5000 Kelvin max 28 Watt

MAAKT ARMATUUR MET GLOEILAMP OF TL GESCHIKT VOOR LED
Met een LED ombouwset worden veel gebruikte galerij- en portieklampen in woongebouwen eenvoudig omgebouwd voor gebruik met energiezuinig LED. Dit spaart kosten, energie het milieu en onnodig schilder- en reparatiewerk. Lichtsterkte en sfeer zijn vergelijkbaar en de levensduur is véél langer.

Uitvoeringen

Deze ledring is in meerdere lichtkleuren leverbaar en de lichtopbrengst of wel het energieverbruik is aanpasbaar, hierdoor kunnen we exact de juiste oplossing voor u leveren.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Armaturen in woongebouwen geschikt maken voor LED

Voor veel armaturen met spaar- en gloeilampen bestaan zogenaamde 'retrofit' LED lampen. De lamp past dan zonder aanpassing in de armatuur. Soms is er echter geen ideale retrofit oplossing. Dat is bijvoorbeeld het geval in veel trappenhuizen, entrees en andere algemene ruimtes waar gloeilampen met een hoog wattage worden gebruikt (bijvoorbeeld 60 watt of meer), Ook worden daar vaak ronde TL-lampen gebruikt omdat die veel licht geven. Voor deze situaties is geen retrofit oplossing voorhanden die de ruimte op een vergelijkbare manier manier verlicht. Ombouwen is dan een prima alternatief.

Eenvoudig ombouwen, geen schilder- of reparatiewerk

YellowBee Nederland heeft speciaal voor veel voorkomende situaties in appartementengebouwen en andere wooncomplexen een oplossing ontworpen waarbij veel energie kan wordt bespaard en de bestaande armatuur wordt hergebruikt. Als de armatuur niet te oud is dan is dit een goede keuze. De ombouwset is veel goedkoper en milieuvriendelijker dan het vervangen van de complete armatuur. Met een LED ombouwset kan de bestaande armatuur blijven hangen en wordt alleen het binnenwerk vervangen. Niet alleen vervallen hiermee de kosten van een nieuwe armatuur, ook is er geen schilder- of reparatiewerk nodig. Het ombouwen is vaak eenvoudiger dan het ophangen van een nieuwe armatuur omdat die qua formaat en manier van ophangen niet altijd precies hetzelfde is. Het is verstandig om de lampen om te laten bouwen door een erkend installateur,

Met of zonder noodverlichting

De ombouwset kan worden geleverd met of zonder noodverlichting voorziening.

Energiebesparing tot wel 90%

De LED ombouwset zorgt voor een besparing die kan oplopen tot wel 90% t.o.v. oplossingen die nu vaak zijn gekozen met gloeilampen van 60Watt of meer of (ronde) TL-lampen.

Lange levensduur drukt onderhoudskosten

De lange levensduur van LED is ook een groot voordeel. Zeker in trappenhuizen zijn de lampen vaak niet gemakkelijk te vervangen omdat ze op hoogte hangen. Voor VVE's is LED daarom vaak een extra besparende oplossing.

Veel licht en kleur naar wens warm wit, neutraal of koud wit

Dit paneel is in iedere lichtkleur te maken, standaard is het te verkrijgen in 3000, 4000, 5000 Kelvin.

Door het vermogen van de driver te veranderen kan ook de lichtsterkte aangepast worden aan iedere situatie

Verschillende uitvoeringen
YJU20560 3000K Led schijf Ø 200 mm 3000K max. 28W
YJU20570 4000K Led schijf Ø 200 mm 4000K max. 28W
YJU20580 5000K Led schijf Ø 200 mm 5000K max. 28W

Andere lichtkleuren op aanvraag

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Voor onze producten geldt een minimum ordergrootte van minimaal 6. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
50.000 Extra warm wit 2.700 Kelvin Koel wit 5.000 Kelvin Natuurlijk wit 4.000 Kelvin Warm wit 3.000 Kelvin 53% Besparing t.o.v. TL-buizen A 3 Jaar fabrieksgarantie

Specificaties LED ombouwset schijf rond 200 mm, 3000, 4000, 5000 Kelvin max 28 Watt

Referentienr. YJU20560
Branduren
Lichtkleur
Besparing
Energielabel
A
Lichtsterkte
Dimmer
Garantie
Afmetingen
LED ombouwset schijf rond 200 mm, 3000, 4000, 5000 Kelvin max 28 Watt
Met een LED ombouwset worden veel gebruikte galerij- en portieklampen in woongebouwen eenvoudig omgebouwd voor gebruik met energiezuinig LED. Dit spaart kosten, energie het milieu en onnodig schilder- en reparatiewerk. Lichtsterkte en sfeer zijn vergelijkbaar en de levensduur is véél langer.
In woongebouwen zie je vaak een bepaald soort armaturen voor portieken, trappenhuizen, galerijen en andere algemene ruimtes. Bij overstap naar LED kiest men vaak voor nieuwe armaturen omdat de meest geschikte LED lampen niet ‘retrofit’ zijn. Nieuwe armaturen zijn vaak kleiner dus moet er gerepareerd en geschilderd worden. Dit is voor VvE’s nogal eens een reden vervanging uit te stellen. Een LED ombouwset is een goede oplossing voor dit soort situaties.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0