Snelweg verlichting, deze armaturen hingen tussen beide rijbanen van de snelwegen. Nu zijn ze einde levensduur en YellowBee geeft deze armaturen een nieuw leven. We maken ze schoon en voorzien ze van onze led lichtbronnen.
Overstappen naar LED wordt heel gemakkelijk met deze slimme TL-buis van iets meer dan 21cm; deze werkt namelijk in ieder armatuur. De TL-buis van 212mm wordt veel gebruikt in portieken en galerijarmaturen, omdat het een efficiënt formaat is en daardoor weinig ruimte inneemt. Omdat TL-verlichting meer stroom verbruikt dan LED, heeft deze een veel kortere levensduur. Ook werkt TL-verlichting minder goed bij lage temperaturen en verliest de lamp uiteindelijk zijn kracht, waardoor de overstap naar LED zich snel terugverdient.
Overstappen naar LED wordt heel gemakkelijk met deze LED TL-buis van bijna 300mm; deze werkt namelijk in ieder armatuur. De klassieke TL-buis van bijna 30 centimeter wordt veel gebruikt in portieken en galerijarmaturen, omdat het een efficiënt formaat is en daardoor weinig ruimte inneemt. Echter, TL-verlichting verbruikt meer stroom dan LED en heeft een veel kortere levensduur. Bovendien verliest een TL-buis bij koud weer en na verloop van tijd zijn kracht, waardoor de lichtopbrengst tot wel 60% kan afnemen. Met LED zijn deze problemen niet meer aan de orde. Het mooie van deze LED TL-buis is dat deze in elk TL-armatuur past, ongeacht de aansturing.
De juiste buitenverlichting zorgt voor veiligheid rondom een gebouw, maar is in sommige gevallen zelfs verplicht als noodverlichting. Waar het voorheen erg prijzig kon worden om LED-buitenverlichting te plaatsen met sensoren, laat de Sunbow zien dat het ook betaalbaar kan. Het armatuur is verkrijgbaar in grijs en zwart en in vele verschillende lichtkleuren en -sterktes en met een keuze uit sensoren.
Voor veel VvE’s is de stroom voor de gezamenlijke ruimtes één van de grootste kostenposten. Denk hierbij aan de verlichting in gangen, trappenhuizen en parkeergarages en de stroomvoorziening voor liften. Nu laat YellowBee vier manieren zien om snel en gemakkelijk de energiekosten te verlagen.
De oneTLed is een uniek ontwikkeld product dat, dankzij slimme schakelingen in de lamp zelf, in elk TL-armatuur geplaatst kan worden. Het is snel en veilig gemonteerd. TL vervangen door deze LED buis bespaart direct tot wel 90% energie. Heel geschikt voor kantoorgebouwen, klaslokalen en werkruimte, magazijnen en parkeergarages.
Getoond 1 tot 6 van 86. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0