30cm LED TL-buis past in ieder armatuur

288mm T5 LED-buis past in ieder bestaand regulier- en noodarmatuur
Overstappen naar LED wordt heel gemakkelijk met deze LED TL-buis van bijna 300mm; deze werkt namelijk in ieder armatuur.
Verbruik: 6 Watt
Volt: 230 Volt
Lichtkleur: Natuurlijk wit 4.000 Kelvin
Energielabel: A

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
30cm LED TL-buis past in ieder armatuur

Overstappen naar LED wordt heel gemakkelijk met deze LED TL-buis van bijna 300mm; deze werkt namelijk in ieder armatuur. De klassieke TL-buis van bijna 30 centimeter wordt veel gebruikt in portieken en galerijarmaturen. Deze lengte buis wordt ook veel gebruikt in vluchtweg armaturen. De LED vervanger bespaart energie en hoeft niet ieder jaar vervangen te worden.

Veel gebruikt in vluchtweg armaturen

Dit type buis wordt veel gebruikt in vluchtweg armaturen. Daarom is deze LED vervanger heel geschikt. Deze hoeft niet zoals bij andere noodverlichting ieder jaar vervangen te worden. YellowBee kan deze buis leveren in samenwerking met een Duitse partner, het is dus een Europees product. Na langdurige studie door de facilitaire afdeling van de Rijksdag in Duitsland zijn er 1.600 van deze buizen geleverd. Het gaat dus om een kwalitatief zeer hoogwaardig product. De lijst met referenties vanuit Nederlands wordt steeds langer en is op aanvraag beschikbaar. Dit product heeft een zeer goede prijs-prestatieverhouding.

Vervang elke TL-buis van 30cm door de LED-buis

Een TL-buis kan verschillende vormen van aansturing hebben. Zo bestaat er de hoogfrequente ballast, de conventionele ballast of armaturen zonder ballast. Ook te herkennen aan de armaturen met of zonder starter. Zowel de starter als de ballast verbruikt energie, waardoor de overstap naar LED zichzelf sneller terugverdient. Dankzij de langere levensduur van de LED TL-buis verdient deze investering zichzelf snel terug.

De slimme LED T5 buis van 30cm past in elk TL-armatuur; ook in nood armaturen

Het kan soms moeilijk zijn om te bepalen welke LED TL-buis de huidige buis kan vervangen. Dit heeft te maken met de verschillende manieren waarop de TL wordt aangestuurd. Dankzij deze nieuwe slimme LED TL-buis, is het niet nodig om precies uit te zoeken welke methode nu wordt gebruikt. Dankzij de slimme technologie in deze buis, herkent deze de aansturing in het armatuur en past zich automatisch hierop aan. Dus: kies voor gemak en gebruik deze slimme LED TL-buis ter vervanging van de bestaande TL-buizen van 30 centimeter.

De kwaliteit van het armatuur bepaalt of deze snelle en goedkope oplossing interessant is

Het grote voordeel van deze LED TL-buis is dat deze in elk TL-armatuur past en zich aanpast aan de aansturing. Echter, wij adviseren deze LED-buis voornamelijk als het armatuur nog in goede staat is.  Dan is deze LED TL-buis namelijk een perfecte match. Als de pootjes van het armatuur ofwel de houders voor de buis zijn beschadigd of er zijn andere problemen te zien, is het aan te bevelen om een nieuw plug-and-play binnenwerk te plaatsen, welke wij ook kunnen leveren. Wanneer het armatuur te beschadigd of verouderd is, kunnen wij deze ook geheel vervangen. Er zijn altijd oplossingen om de traditionele TL-verlichting te vervangen door LED-verlichting.

Specificaties van de LED TL-buis van 30 centimeter

Deze slimme LED TL-buis kan elke traditionele TL-buis van 30cm (ofwel 288mm) vervangen zonder aanpassingen aan het armatuur. De slimme TL LED-buis is in meerdere lichtkleuren verkrijgbaar. De LED TL-buis verbruikt maar 6W, terwijl traditionele armaturen met TL-buizen van 8W een systeemvermogen hebben van wel 15W. Zo wordt er direct flink bespaard op het energieverbruik. Dit maakt deze LED TL-buis bij uitstek geschikt voor portieken en andere gemeenschappelijke ruimtes in appartementencomplexen en andere woongebouwen. Door de 1-op-1 uitwisseling kan iedereen deze aanpassing zelf uitvoeren, waardoor er ook bespaard wordt op arbeidsloon.

CodeOmschrijvingKleur
YLC00020LED-universeeltube T5 840 288mm 6W 600lm 140° draaibaar4000K
YLC00040LED-universeeltube T5 840 212mm 5W 650lm 140° draaibaar4000K
YLC00060LED-universeeltube T5 840 136mm 4W 400lm 140° draaibaar4000K

 

Referenties

Alliantie

Amsterdam

Ikeadiv
De RietvinkBergschenhoek
VvE derde WeteringdwarsstraatAmsterdam
Bella MareNoordwijk
NorvoldSoesterberg
Spiediv
SmebaWijchen
Ikeadiv
RexelDuitsland
Duitse BundstagBerlijn
BundeskanzleramtBerlijn
Otto-von Guericke-UniversiteitMagdeburg
Joods museumBerlijn
Goodyear Dunlop TiresDuitsland
Universiteit

Erfurt

Rostock

Magdeburg

Mannheimer VersicherungenMannheim
Technische Universiteit ChemnitzDresden
Luchthaven

Rostock

Erfurt

Elektro Groothandels UnionRuhr
AmtsgerichtErfurt

Let op, recent zijn wij het eerste armatuur tegen gekomen waar onze universele ledbuis niet werkte, namelijk een oude uitvoering van de Vista BLV 3420 van Menvier Blessing.

Tevens werkt onze universeelbuis niet ter vervanging van laag voltage ledbuizen. Onze ledbuis moet dus echt toegepast worden te vervanging van TLbuisjes. Pas op met het LYRA armatuur van het merk TRQ.

Specificaties

Bestelnummer
YLC00010
Verbruik
Volt
Vervangt
Lichtkleur
Natuurlijk wit 4.000 Kelvin
De warmte van het licht wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer de kleur.
Energielabel
A
Het energielabel is een (door de Europese Unie) verplicht informatielabel. Lees er meer over op energielabel.nl.
Lichtsterkte
Overige kenmerken

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0