13cm LED TL-buis vervangt elke TL-buis

136mm T5 LED-buis past in ieder TL-armatuur
Zelfs voor de kleine TL-buis van 136mm is het mogelijk om de overstap naar LED te maken.
Lichtkleur: Natuurlijk wit 4.000 Kelvin
Lichtkleur: Warm wit 3.000 Kelvin
Energielabel: A

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
13cm LED TL-buis vervangt elke TL-buis

Zelfs voor de kleine TL-buis van 136mm is het mogelijk om de overstap naar LED te maken. Dankzij deze nieuwe en slimme LED TL-buis past deze duurzame oplossing in elk TL-armatuur. De TL-buis van 136mm wordt veel gebruikt in portieken en galerijarmaturen, omdat het een klein formaat is, daardoor weinig ruimte inneemt en de ruimte efficiënt verlicht. Uiteraard biedt LED vele voordelen, waaronder een langere levensduur, dezelfde werking bij koude temperaturen en lagere verbruikskosten. Zo verdient deze LED TL-buis zichzelf snel terug.

Vervang elke kleine TL-buis van 13cm door de LED-buis

Een TL-buis kan verschillende vormen van aansturing hebben. Zo bestaat er de hoogfrequente ballast, de conventionele ballast en bestaan er armaturen zonder ballast. Deze laatste armaturen zijn weer verkrijgbaar met of zonder starter. Zowel de starter als de ballast consumeert energie, waardoor de verbruikte energie meer is dan alleen de lamp zelf. Door de overstap naar LED te maken, behoren deze 'verborgen' energieverbruikers tot het verleden. Daarbij heeft LED nog een veel langere levensduur dan de traditionele TL-verlichting, waardoor deze zich nog sneller terugverdient. 

De slimme LED T5 buis van 13cm past in elk TL-armatuur; ook in nood armaturen

Het kan soms moeilijk zijn om te bepalen welke LED TL-buis de huidige buis kan vervangen,vanwege de verschillende manier van aansturing. Dankzij deze nieuwe slimme LED TL-buis, is het niet nodig om uit te zoeken welke methode nu wordt gebruikt. Dankzij de slimme technologie in deze buis, herkent deze de aansturing in het armatuur en past zich automatisch hierop aan. Dus, kies voor gemak en gebruik deze slimme LED TL-buis ter vervanging van de bestaande TL-buizen van 13 centimeter.

Is het armatuur in slechte staat? Ook daar zijn oplossingen voor

Het grote voordeel van deze LED TL-buis is dat deze in elk TL-armatuur past en zich aanpast aan de aansturing. Echter, wij adviseren deze LED-buis alleen te gebruiken als het armatuur nog in goede staat is.  Als de houders van het armatuur zijn beschadigd, verweerd of geroest, raden we aan een nieuw plug-and-play binnenwerk te plaatsen. Hier hebben wij uiteraard genoeg oplossingen voor op voorraad. Wanneer het gehele armatuur te beschadigd of verouderd is, kunnen wij deze ook compleet vervangen. Zo kan elk armatuur klaargemaakt worden voor de upgrade naar LED.

Specificaties van de LED TL-buis van 13 centimeter

Deze slimme LED TL-buis kan elke traditionele TL-buis van 13cm (ofwel 136mm) vervangen zonder aanpassingen aan het armatuur. De slimme TL LED-buis is in meerdere kleuren verkrijgbaar, namelijk 3000 Kelvin en 4000 Kelvin. De LED TL-buis verbruikt maar 4W, terwijl traditionele armaturen waar TL-buizen van 8W in zit, een systeemvermogen hebben van wel 15W. Op deze manier wordt er direct bespaard op de energie. Dit maakt deze LED TL-buis bij uitstek geschikt voor portieken en andere gemeenschappelijke ruimtes in appartementencomplexen en andere woongebouwen. Omdat de LED TL-buis zich aanpast aan het armatuur, kan iedereen de nieuwe buizen plaatsen. Zo wordt er dus ook bespaard op arbeidsloon, bovenop alle andere besparingen en voordelen.

CodeOmschrijvingKleur
YLC00020LED-universeeltube T5 840 288mm 6W 600lm 140° draaibaar4000K
YLC00040LED-universeeltube T5 840 212mm 5W 650lm 140° draaibaar4000K
YLC00060LED-universeeltube T5 840 136mm 4W 400lm 140° draaibaar4000K

Specificaties

Lichtkleur
Natuurlijk wit 4.000 Kelvin
De warmte van het licht wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer de kleur.
Warm wit 3.000 Kelvin
De warmte van het licht wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer de kleur.
Energielabel
A
Het energielabel is een (door de Europese Unie) verplicht informatielabel. Lees er meer over op energielabel.nl.
Overige kenmerken

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0