21cm LED TL-buis past in ieder armatuur

212mm T5 LED-buis past in ieder TL-armatuur
Overstappen naar LED wordt heel gemakkelijk met deze slimme TL-buis van iets meer dan 21cm; deze werkt namelijk in ieder armatuur.
Energielabel: A

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
21cm LED TL-buis past in ieder armatuur

Overstappen naar LED wordt heel gemakkelijk met deze slimme TL-buis van iets meer dan 21cm; deze werkt namelijk in ieder armatuur. De TL-buis van 212mm wordt veel gebruikt in portieken en galerijarmaturen, omdat het een efficiënt formaat is en daardoor weinig ruimte inneemt. Omdat TL-verlichting meer stroom verbruikt dan LED, heeft deze een veel kortere levensduur. Ook werkt TL-verlichting minder goed bij lage temperaturen en verliest de lamp uiteindelijk zijn kracht, waardoor de overstap naar LED zich snel terugverdient.

Vervang elke TL-buis van 21cm door de LED-buis

Een TL-buis kan verschillende vormen van aansturing hebben. Zo bestaat er de hoogfrequente ballast, de conventionele ballast en bestaan er armaturen zonder ballast. Deze laatste armaturen zijn weer verkrijgbaar met of zonder starter. Zowel de starter als de ballast consumeert energie, waardoor de overstap naar LED zichzelf sneller terugverdient. Dankzij de langere levensduur van de LED TL-buis verdient deze investering zichzelf snel terug.

De slimme LED T5 buis van 21cm past in elk TL-armatuur; ook in nood armaturen

Het kan soms moeilijk zijn om te bepalen welke LED TL-buis de huidige buis kan vervangen. Dit heeft te maken met de verschillende manieren waarop de TL-verlichting wordt aangestuurd. Dankzij deze nieuwe slimme LED TL-buis, is het niet nodig om precies uit te zoeken welke methode nu wordt gebruikt. Dankzij de slimme technologie in deze buis, herkent deze de aansturing in het armatuur en past zich automatisch hierop aan. Dus, kies voor gemak en gebruik deze slimme LED TL-buis ter vervanging van de bestaande TL-buizen van 21 centimeter.

De kwaliteit van het armatuur bepaalt of deze snelle en goedkope oplossing interessant is

Het grote voordeel van deze LED TL-buis is dat deze in elk TL-armatuur past en zich aanpast aan de aansturing. Echter, wij adviseren deze LED-buis alleen te gebruiken als het armatuur nog in goede staat is.  Als de houders van het armatuur zijn beschadigd of er zijn andere problemen te zien, raden we aan een nieuw plug-and-play binnenwerk te plaatsen, welke wij uiteraard ook kunnen leveren. Wanneer het armatuur te beschadigd of verouderd is, kunnen wij deze ook geheel vervangen. Op deze manier zijn er geen bezwaren meer om de overstap naar LED te maken.

Specificaties van de LED TL-buis van 21 centimeter

Deze slimme LED TL-buis kan elke traditionele TL-buis van 21cm (ofwel 212mm) vervangen zonder aanpassingen aan het armatuur. De slimme TL LED-buis is in meerdere kleuren verkrijgbaar, namelijk 3000 Kelvin en 4000 Kelvin. De LED TL-buis verbruikt maar 5W, terwijl traditionele armaturen waar TL-buizen van 8W in zit, een systeemvermogen hebben van wel 15W. Op deze manier wordt er direct bespaard op de energie. Dit maakt deze LED TL-buis bij uitstek geschikt voor portieken en andere gemeenschappelijke ruimtes in appartementencomplexen en andere woongebouwen. Door de 1-op-1 uitwisseling kan iedereen deze aanpassing zelf uitvoeren, waardoor er ook bespaard wordt op arbeidsloon.

CodeOmschrijvingKleur
YLC00020LED-universeeltube T5 840 288mm 6W 600lm 140° draaibaar4000K
YLC00040LED-universeeltube T5 840 212mm 5W 650lm 140° draaibaar4000K
YLC00060LED-universeeltube T5 840 136mm 4W 400lm 140° draaibaar4000K

Specificaties

Energielabel
A
Het energielabel is een (door de Europese Unie) verplicht informatielabel. Lees er meer over op energielabel.nl.
Overige kenmerken

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0