LED ombouwset rond 18W 20cm 2700k

Maakt armatuur met gloeilamp of TL geschikt voor LED
Met een LED ombouwset wordt veel gebruikte portiek- en galerijverlichting in appartementencomplexen en flatwoningen eenvoudig omgebouwd voor gebruik met energiezuinig LED. Dit spaart kosten, energie het milieu en onnodig schilder- en reparatiewerk. Lichtsterkte en sfeer zijn vergelijkbaar en de levensduur is véél langer.

Armaturen in woongebouwen geschikt maken voor LED

Voor veel armaturen met spaar- en gloeilampen bestaan zogenaamde 'retrofit' LED lampen. De lamp past dan zonder aanpassing in de armatuur. Soms is er echter geen ideale retrofit oplossing. Dat is bijvoorbeeld het geval in veel trappenhuizen, entrees en andere algemene ruimtes waar gloeilampen met een hoog wattage worden gebruikt (bijvoorbeeld 60 watt of meer), Ook worden daar vaak ronde TL-lampen gebruikt omdat die veel licht geven. Voor deze situaties is geen retrofit oplossing voorhanden die de ruimte op een vergelijkbare manier manier verlicht. Ombouwen is dan een prima alternatief.

Eenvoudig ombouwen, geen schilder- of reparatiewerk

YellowBee Nederland heeft speciaal voor veel voorkomende situaties in appartementengebouwen en andere wooncomplexen een oplossing ontworpen waarbij veel energie kan wordt bespaard en de bestaande armatuur wordt hergebruikt. Als de armatuur niet te oud is dan is dit een goede keuze. De ombouwset is veel goedkoper en milieuvriendelijker dan het vervangen van de complete armatuur. Met een LED ombouwset kan de bestaande armatuur blijven hangen en wordt alleen het binnenwerk vervangen. Niet alleen vervallen hiermee de kosten van een nieuwe armatuur, ook is er geen schilder- of reparatiewerk nodig. Het ombouwen is vaak eenvoudiger dan het ophangen van een nieuwe armatuur omdat die qua formaat en manier van ophangen niet altijd precies hetzelfde is. Het is verstandig om de lampen om te laten bouwen door een erkend installateur,

Met of zonder noodverlichting

De ombouwset kan worden geleverd met of zonder noodverlichting voorziening.

Energiebesparing tot wel 90%

De LED ombouwset zorgt voor een besparing die kan oplopen tot wel 90% t.o.v. oplossingen die nu vaak zijn gekozen met gloeilampen van 60Watt of meer of (ronde) TL-lampen.

Lange levensduur drukt onderhoudskosten

De lange levensduur van LED is ook een groot voordeel. Zeker in trappenhuizen zijn de lampen vaak niet gemakkelijk te vervangen omdat ze op hoogte hangen. Voor VVE's is LED daarom vaak een extra besparende oplossing.

Veel licht en kleur naar wens warm wit, neutraal of koud wit

Er zijn drie ronde modellen die in alle standaard (ronde) armaturen passen, 8W, 12W en 18W. Met een 8W LED ombouwset kun je bijvoorbeeld een gloeilamp vervangen van 60W. Er zijn 3 standaard kleuren, warm wit, neutraal en koud wit. Zo kan de sfeer worden gecreëerd die past bij de architectuur, de situatie en de voorkeuren van bewoners.

Uitvoeringen

YJH00090 2700K €29,30 bij >10stuks
YJH00100 3000K €29,30 bij >10stuks
YJH00110 4000K €29,30 bij >10stuks

Offerte aanvragen

Stuks prijs, bij minimale afnames > 10 stuks

32 .20
Excl. 21% BTW
Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Voor onze producten geldt een minimum ordergrootte van minimaal 6. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
50.000 Extra warm wit 2.700 Kelvin 2000 Lumen 3 Jaar fabrieksgarantie

Specificaties LED ombouwset rond 18W 20cm 2700k

Referentienr. YJH00090
Verbruik
Volt
Branduren
Lichtkleur
Besparing
Lichtsterkte
Garantie
Afmetingen
LED ombouwset rond 18W 20cm 2700k
LED ombouwset rond 18W 20cm 2700k
LED ombouwset rond 18W 20cm 2700k
LED ombouwset rond 18W 20cm 2700k
LED ombouwset rond 18W 20cm 2700k
In een appartementencomplex werd in opdracht van de VVE de verlichting met TL-buizen vervangen door LED. Armaturen zijn niet vervangen maar omgebouwd. LED heeft een erg lange levensduur en verbruikt minder energie. Er wordt veel bespaard op onderhoudskosten omdat de lampen - zoals vaak in entrees en trappenhuizen - hoog hangen. Besparingen over de hele levensduur zijn enorm.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0