Set magneten voor led ombouwsets en drivers

Snel armaturen ombouwen naar led
Met deze industriëleledmagneet kunnen snel en goedkoop armaturen omgebouwd worden naar led.

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
Set magneten voor led ombouwsets en driversSet magneten voor led ombouwsets en driversSet magneten voor led ombouwsets en driversSet magneten voor led ombouwsets en driversSet magneten voor led ombouwsets en driversSet magneten voor led ombouwsets en driversSet magneten voor led ombouwsets en drivers

Met deze industriëleledmagneet kunnen snel en goedkoop armaturen omgebouwd worden naar led. Al onze led ombouwsets of ledboards zijn standaard voorzien van bevestigingsgaten. Door middel van meegeleverde schroef en kunststofring kunnen de magneten bevestigd worden aan de ledschijven en drivers. Wanneer het om te bouwen armatuur een metalen bodemplaat heeft kunnen de ledboard's en drivers met magneet hier op gekleefd worden. Deze oplossing is met name geschikt voor een paar armaturen. Heeft u mee dan 25 armaturen die omgebouwd moeten naar led, is het raadzaam om een nieuwe binnenwerk door ons te laten ontwerpen. De kans is groot dat wij voor uw armatuur al een plug and play binnen werk hebben!

Werkwijze om snel armaturen om te bouwen naar led door middel van Ledmagneten.

Voordeel: snele bevestig van led ombouwsets, er hoeft niet geboord of geschroeft te worden. Vaak is het bij bestaande armaturen makkelijker om het hele armatuur tijdelijk van het plafond te verwijderen en dan om te bouwen naar led. In deze situatie kan men makkelijk overal bij en men hoeft niet bovenhands te werken. Met onze ledmageneten is dat verledentijd. Vanaf nu kunt u in enkele minuten uw bestaande armtuur ombouwen naar led.

 

 

Stap 1

Schakel de 230Volt af

Stap 2 

Verwijder de oude lichtbron uit het armatuur.

Stap 3 

Monteer de ledmagneten aan de ledombouwset en led driver

Stap 4 

Sluit leddriver aan op de led ombouwset

Stap 5 

Sluit de driver aan op de 230V

Stap 6 

Klik de ledschijf en driver voorzien van de magneten op het metaal deel van het armatuur

Stap 7

Schakel de Stroom weer in.

 

Al onze ledombouwsets kunnen ook geleverd worden met dimbare drivers, wanneer u dan de juiste dimmer heeft kunt u de lichtsterkte van de ombouwsets regelen.

 

Rechts ziet u stap voor stap hoe een willekeurig armatuur wordt omgebouwd met behulp van een ledombouwset welke met ledmagneten wordt bevestigd op de metalen bodem van het armatuur.

In dit voorbeeld bouwen we een armatuur met gloeilamp om maar dit kan een een TL buis of een PLT cfl lamp zijn.

 

 

 

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0