Design budget portiek en galerij armatuur

Een mooi sjiek armatuur met een strak uiterlijk en ongekende mogelijkheden, beschikbaar in verschillende afmetingen.
Een eerlijk armatuur met een mooi en tijdloos uiterlijk en ongekende mogelijkheden, beschikbaar in verschillende afmetingen.
Volt: 230 Volt
Energielabel: A
Garantie: 3 Jaar fabrieksgarantie
Overige kenmerken: RoHS

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
Design budget portiek en galerij armatuurDesign budget portiek en galerij armatuurDesign budget portiek en galerij armatuurDesign budget portiek en galerij armatuurDesign budget portiek en galerij armatuur

Een eerlijk armatuur met een mooi en tijdloos uiterlijk en ongekende mogelijkheden, beschikbaar in verschillende afmetingen. Geschikt om verschillende soorten armaturen met TL te vervangen, wat vanaf september 2021 nodig is wegens de uitfasering van TL.

Besparen op stuc- en schilderwerk

Vooral de grote afmetingen zijn ideaal om oudere kleinere armaturen te vervangen. Vieze randen om het armatuur worden op die manier onzichtbaar en duur schilderwerk is niet meer nodig.

Veel afmetingen en mogelijkheden

Het armatuur kenmerkt zich door de vele mogelijkheden. Hij is verkrijgbaar in de diameters 275, 300 en 350 mm. Ook zijn diverse lichtkleuren mogelijk, bij enkele uitvoeringen zijn ze zelfs instelbaar. Vanzelfsprekend kan deze armatuur uitgevoerd worden met een noodstroomfunctie zodat hij gebruikt kan worden voor noodverlichting. Ook kunnen bewegingssensoren geïntegreerd worden zdat de lamp aan gaat bij beweging of van 10 naar 100% licht gaat. Met deze technologie is tot meer dan 95% energie te besparen ten opzichte van bestaande armaturen.

Muur en plafond

Het armatuur kan zowel tegen een muur als aan een plafond worden bevestigd.

Onverwoestbaar

Het armatuur kan tegen een stootje ook wel 'hufter proef' genoemd. Het is vervaardigd van onbreekbaar poly carbonaat, of wel lezaan. Hierdoor is het bijna onverwoestbaar. Het armatuur is ook erg plat, groot voordeel hiervan is dat de kans dan klein is dat het van de muur wordt gestoten bij bijvoorbeeld een verhuizing.

Ook buiten of in badkamer te gebruiken

Door haar constructie heeft het armatuur een IP54 beschermingsgraad. Het is spatwaterdicht en stofdicht. Hierdoor is het armatuur ook goed buiten of in een badkamer toe te passen.

Hoge Lumen/Watt verhouding

Het armatuur heeft een hoge Lumen/Watt verhouding, door toepassing van de meest efficiënte LEDs. Hierdoor heb je veel licht bij een laag stroomverbruik. De volgende vermogens zijn standaard leverbaar: 12, 18, 25 en 30 Watt.

Ook als noodverlichting te gebruiken

Het armatuur kan voorzien worden van een batterij/accu waardoor het een noodarmatuur wordt. Bij stroomuitval blijft het minimaal nog een uur branden.

Nog meer besparen met bewegingssensoren

Het armatuur kan voorzien worden van bewegingssensoren. Er is een uitvoering die het armatuur aan en uit kan zetten en er zijn uitvoeringen die de verlichting op 10% kan laten branden en bij beweging opschakelt naar 100%. Ook zijn er uitvoeringen die, als er langere tijd geen beweging is geweest, zelfs de 10% lichtstand uitschakelt zodat helemaal geen stroom meer wordt verbruikt totdat er iemand in de buurt komt.

Kortom er zijn erg veel mogelijkheden die voor maximale energiebesparingen kunnen zorgen.

Specificaties

Volt
Energielabel
A
Het energielabel is een (door de Europese Unie) verplicht informatielabel. Lees er meer over op energielabel.nl.
Overige kenmerken
CRI >80IP 65IK10NoodverlichtingRoHS
RoHS staat voor Restriction of Hazardous Substances, oftewel Beperking van Gevaarlijke Stoffen. Dit symbool betekent dat de lamp voldoet aan de richtlijn die er voor zorgt dat het gebruik van zes stoffen in de elektronische industrie wordt verminderd. Het gaat om de stoffen lood, kwik, cadmium, Chroom IV, PBB (polygebromeerde bifenyl) en PBDE (polygebromeerde difenylether).

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0