Multifunctioneel budget portiek of galerij armatuur

Een goedkoop armatuur dat bijna alles kan.
Een eerlijk armatuur met een strak en tijdloos uiterlijk en ongekende mogelijkheden, beschikbaar in verschillende afmetingen.
Volt: 230 Volt
Branduren: 40.000
Energielabel: A
Garantie: 3 Jaar fabrieksgarantie
Overige kenmerken: RoHS

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
Multifunctioneel budget portiek of galerij armatuurMultifunctioneel budget portiek of galerij armatuurMultifunctioneel budget portiek of galerij armatuurMultifunctioneel budget portiek of galerij armatuurMultifunctioneel budget portiek of galerij armatuur

Een eerlijk armatuur met een strak en tijdloos uiterlijk en ongekende mogelijkheden, beschikbaar in verschillende afmetingen.

Verschillende afmetingen

Dit armatuur is in diverse afmetingen te koop. Zoals rond 200, 250, 300, 350, 400 mm. Het grote voordeel is dat als u een bestaand armatuur wilt vervangen er vaak wel een maat is die net iets groter is dan het oude armatuur. Dan hoeft u geen dure schilder in te schakelen om zwarte randen of ongeschildere plafonds bij te werken.

Muur en plafond

Het armatuur kan zowel tegen een muur als aan een plafond worden bevestigd.

Lichtkleur instelbaar

Met een eenvoudige schakelaar is de lichtkleur in te stellen tussen 3000, 4000, 5700 Kelvin.

Makkelijk te monteren

Het armatuur is makkelijk te monteren. Eerst wordt een ophangbeugel op de inbouw of centraaldoos gemonteerd. Daarna wordt de 230Volt bekabeling aangesloten. Het armatuur wordt op de beugel geplaatst waarna door het aandraaien het armatuur zich strak tegen het plafond trekt. Zo krijg je een degelijke montage zonder lelijke naden.

Onverwoestbaar, ook buiten of in badkamer te gebruiken

Het armatuur kan tegen een stootje ook wel hufter proef genoemd. Het is vervaardigd van onbreekbaar poly carbonaat, of wel lezaan genoemd. Hierdoor is het bijna onverwoestbaar. Het armatuur is ook erg plat, groot voordeel hiervan is dat de kans dan klein is dat het van de muur wordt gestoten bij bijvoorbeeld een verhuizing.

Door haar constructie heeft het armatuur een IP54 beschermingsgraad. Het is spatwaterdicht en daardoor ook stofdicht. Hierdoor is het armatuur ook goed buiten of in een badkamer toe te passen.

Hoge lumen/Watt verhouding

Het armatuur heeft een hoge lumen Watt verhouding, door toepassing van de meest efficiënte leds. Hierdoor heb je veel licht bij een zeer laag stroomverbruik. De volgende vermogens zijn standaard leverbaar 12, 18, 25 en 30Watt

Ook als noodverlichting te gebruiken

Het armatuur kan voorzien worden van een batterij / accu waardoor het een noodarmatuur wordt. Bij stroomuitval blijft het minimaal nog een uit branden.

Nog meer besparen met bewegingssensoren

Verder kan het armatuur voorzien worden van bewegingssensoren, er is een uitvoering die het armatuur aan en uit kan zetten en er zijn uitvoeringen die het armatuur op 10% kan laten branden en bij beweging op schakelt naar 100%, tevens zijn er uitvoeringen dat als er langere tijd geen beweging is geweest zelfs de 10% lichtopbrengst wordt uitgeschakeld.

Kortom er zijn erg veel mogelijkheden die voor maximale energiebesparingen kunnen zorgen.

 

Specificaties

Volt
Branduren
40.000

Minimaal aantal branduren. Op verzoek verstrekt Yellowbee de onafhankelijke testresultaten

Energielabel
A
Het energielabel is een (door de Europese Unie) verplicht informatielabel. Lees er meer over op energielabel.nl.
Dimmer
Overige kenmerken
CRI >80IK10RoHS
RoHS staat voor Restriction of Hazardous Substances, oftewel Beperking van Gevaarlijke Stoffen. Dit symbool betekent dat de lamp voldoet aan de richtlijn die er voor zorgt dat het gebruik van zes stoffen in de elektronische industrie wordt verminderd. Het gaat om de stoffen lood, kwik, cadmium, Chroom IV, PBB (polygebromeerde bifenyl) en PBDE (polygebromeerde difenylether).

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0