Human Centric Rond LED paneel

Mooie ronde LED panelen met verschillende lichtkleuren
Dit ronde LED paneel is uitgerust met 2 kleuren LEDs, namelijk 3000K en 5500K.
Volt: 230 Volt
Branduren: 40.000

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
Human Centric Rond LED paneelHuman Centric Rond LED paneelHuman Centric Rond LED paneelHuman Centric Rond LED paneelHuman Centric Rond LED paneelHuman Centric Rond LED paneelHuman Centric Rond LED paneel

Dit ronde LED paneel is uitgerust met 2 kleuren LEDs, namelijk 3000K en 5500K. Beide kleuren worden apart aangestuurd. Wanneer er een traploze driver bij geïnstalleerd is, kan iedere gewenste kleur worden ingesteld. Dit ronde paneel is standaard leverbaar in drie maten en zowel als inbouw als opbouw leverbaar. Geschikt voor kantoor, showroom en winkel, praktijkruimte en zorginstelling etc.

Standaard 3000K en 5500K in deze ronde LED panelen

Deze LED panelen kunnen gemonteerd worden met zowel dimbare als niet-dimbare drivers. Wanneer u kiest voor de niet-dimbare variant, kunt u elk gewenst moment uw lichtkleur kiezen. Standaard beschikken deze lichtpanelen over 3000K en 5500K. Hoe lager de Kelvin, hoe warmer het licht op u overkomt. Met deze twee varianten kunt u dus moeiteloos schakelen tussen warmwit licht van 3000K en helder licht voor op de werkvloer van 5500K. Ook is het mogelijk om de kleuren tegelijk af te stemmen op 4000K.

Dankzij deze flexibele instellingen, kunt u dit paneel overal gebruiken, ook wanneer de lichtbehoefte anders is in de verschillende ruimtes. Bovendien heeft u een minder grote voorraad nodig met deze LED panelen.

Deze LED panelen kunnen ook met een dimbare driver geïnstalleerd worden.

Wanneer u ervoor kiest om deze panelen te installeren met een dimbare driver, wordt het mogelijk om de lichtintensiteit traploos te regelen. Op deze manier is elke denkbare lichtkleur tussen 3000K en 5500K instelbaar. Er zijn diverse drivers leverbaar voor deze LED panelen, welke een eigen manier van aansturing hebben. De meest voorkomende systemen zoals 0-10 Volt, Push, Triac, Dali, Bluetooth en Casambi zijn zonder problemen te combineren met deze LED panelen. 

Human Centric Lighting

Met de juiste aansturing en drivers kan de lichtkleur van het paneel meebewegen met het licht buiten. Het dagritme van de verlichtingskleuren wordt dan binnen ook realiseerbaar. De voordelen hiervan zijn dat mensen en dieren zich houden aan het natuurlijke ritme van activiteit overdag en slapen gedurende de nacht. Er zijn wetenschappelijke bewijzen dat dergelijke dynamische verlichting gezondheidsvoordelen bieden omdat de natuurlijke cyclus wordt ondersteund. 

LED paneel met noodverlichting

Wanneer de stroom onverhoopt uitvalt, kan het in zekere gevallen belangrijk zijn om toch verlichting te hebben. In deze gevallen is er in dit LED paneel een speciaal ontworpen noodunit aangebracht. Dankzij deze unit kan de verlichting nog minimaal één uur branden nadat de stroom is weggevallen. Zelfs het regelen van de lichtkleur en -intensiteit blijft mogelijk wanneer het LED paneel op de noodverlichting is overgegaan.

Energiebesparing

Met dit LED paneel, ongeacht de grootte die u wenst, zal er altijd een minimale besparing van 50% optreden ten opzichte van uw huidige verlichting. Deze besparing kan nog verder oplopen wanneer u de LED panelen ook wilt dimmen of wanneer uw huidige verlichting bijzonder veel stroom verbruikt. Naast de energiebesparing op de verlichting, zult u ook merken dat de LED panelen langer meegaan dan de traditionele verlichting. Op deze manier bespaart u ook op onderhoudskosten voor de verlichting en heeft u veel minder vaak overlast wanneer een LED paneel toch vervangen dient te worden.

Andere armaturen

De ontwikkeling met Human Centric Lighting, dynamische verlichting ofwel multi CCT verlichting, gaan zeer snel. Wij bieden deze verlichting al aan in onze track spots en zelfs al in filament LED-lampen. 

Heeft u interesse om meer te weten te komen over deze interessante technologie? Wij helpen u graag een keuze te maken. 

Prijzen

Er zijn meerdere soorten LED panelen beschikbaar, waarvan de bruikbaarheid in de ruimte die u voor ogen heeft, soms wat extra aandacht nodig heeft. Zeker wanneer u de LED panelen wilt kunnen dimmen, zijn hier verschillende drivers voor die moeten aansluiten op uw bestaande netwerk. Wanneer u graag LED panelen met een dimbare driver wilt installeren, zullen wij eerst de mogelijkheden moeten bekijken. Voor de Ronde LED panelen zonder dimbare driver, bieden wij onderstaande prijzen aan:

Artikel nummerBenaming
YJI000520Rond inbouw 17cm 3000 tot 5500K
YJI000530Rond inbouw 24cm 3000 tot 5500K
YJI000540Rond inbouw 30cm 3000 tot 5500K
YJI000510Rond opbouw 18cm 3000 tot 5500K
YJI000460Rond opbouw 24cm 3000 tot 5500K
YJI000490Rond opbouw 30cm 3000 tot 5500K

Wanneer u toch wel een dimbare driver wilt installeren op deze Ronde LED panelen, vragen wij u om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies.

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0