Human Centric LED paneel 60x60 en 30x120 cm

Panelen met instelbare lichtkleur
Dit LED paneel is uitgerust met 2 kleuren LEDs, namelijk 3000K en 5500K.
Volt: 230 Volt
Branduren: 50.000
Garantie: 3 Jaar fabrieksgarantie

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
Human Centric LED paneel 60x60 en 30x120 cmHuman Centric LED paneel 60x60 en 30x120 cmHuman Centric LED paneel 60x60 en 30x120 cmHuman Centric LED paneel 60x60 en 30x120 cmHuman Centric LED paneel 60x60 en 30x120 cmHuman Centric LED paneel 60x60 en 30x120 cmHuman Centric LED paneel 60x60 en 30x120 cm

Dit LED paneel is uitgerust met 2 kleuren LEDs, namelijk 3000K en 5500K. Beide kleuren kunnen apart aangestuurd worden. Traploos schakelen tussen de LEDs kan met de juiste driver zodat iedere gewenste kleur kan worden ingesteld. Ook is het mogelijk om de kleuren zonder driver te combineren tot 4000K.

Standaard 3000K en 5500K in deze LED panelen

Deze LED panelen kunnen gemonteerd worden met zowel dimbare als niet-dimbare drivers. Wanneer u kiest voor de niet-dimbare variant, kunt u elk gewenst moment uw lichtkleur kiezen. Standaard beschikken deze lichtpanelen (in 60x60 of 30x120) over 3000K en 5500K. Hoe lager de Kelvin, hoe warmer het licht op u overkomt. Met deze twee varianten kunt u dus moeiteloos schakelen tussen warmwit licht van 3000K en helder licht voor op de werkvloer van 5500K. 

Dankzij deze flexibele instellingen, kunt u dit paneel overal gebruiken, ook wanneer de lichtbehoefte anders is in de verschillende ruimtes. Bovendien heeft u een minder grote voorraad nodig met deze LED panelen.

Deze LED panelen kunnen ook met een dimbare driver geïnstalleerd worden

Wanneer u ervoor kiest om deze panelen te installeren met een dimbare driver, wordt het mogelijk om de lichtintensiteit traploos te regelen. Op deze manier is elke denkbare lichtkleur tussen 3000K en 5500K instelbaar. Er zijn diverse drivers leverbaar voor deze LED panelen, welke een eigen manier van aansturing hebben. De meest voorkomende systemen zoals 0-10 Volt, Push, Triac, Dali, Bluetooth en Casambi zijn zonder problemen te combineren met deze LED panelen. 

Human Centric Lighting

Met de juiste aansturing en drivers kan de lichtkleur van het paneel meebewegen met het licht buiten. Het dagritme van de verlichtingskleuren wordt dan binnen ook realiseerbaar. De voordelen hiervan zijn dat mensen en dieren zich houden aan het natuurlijke ritme van activiteit overdag en slapen gedurende de nacht. Er zijn wetenschappelijke bewijzen dat dergelijke dynamische verlichting gezondheidsvoordelen bieden omdat de natuurlijke cyclus wordt ondersteund. 

LED paneel met noodverlichting

Wanneer de stroom onverhoopt uitvalt, kan het in zekere gevallen belangrijk zijn om toch verlichting te hebben. In deze gevallen is er in dit LED paneel een speciaal ontworpen noodunit aangebracht. Dankzij deze unit kan de verlichting nog minimaal één uur branden nadat de stroom is weggevallen. Zelfs het regelen van de lichtkleur en -intensiteit blijft mogelijk wanneer het LED paneel op de noodverlichting is overgegaan.

Energiebesparing

Met dit LED paneel, ongeacht de grootte die u wenst, zal er altijd een minimale besparing van 50% optreden ten opzichte van uw huidige verlichting. Deze besparing kan nog verder oplopen wanneer u de LED panelen ook wilt dimmen of wanneer uw huidige verlichting bijzonder veel stroom verbruikt. Naast de energiebesparing op de verlichting, zult u ook merken dat de LED panelen langer meegaan dan de traditionele verlichting. Op deze manier bespaart u ook op onderhoudskosten voor de verlichting en heeft u veel minder vaak overlast wanneer een LED paneel toch vervangen dient te worden.

Prijzen van deze LED panelen

Er zijn vele opties mogelijk met deze LED panelen. Wilt u deze panelen traploos kunnen dimmen naar elke lichtkleur? Welke driver is dan mogelijk op uw bestaande infrastructuur? En welk formaat LED paneel past het beste in de verschillende ruimtes? Aangezien deze panelen veel verschillende opties hebben, vragen wij u om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Andere armaturen

De ontwikkeling met Human Centric Lighting, dynamische verlichting ofwel multi CCT verlichting, gaan zeer snel. Wij bieden deze verlichting al aan in onze track spots en zelfs al in filament LED-lampen. 

Heeft u interesse om meer te weten te komen over deze interessante technologie? Wij helpen u graag een keuze te maken. 

Specificaties

Bestelnummer
YJI00470
Verbruik
Volt
Branduren
50.000

Minimaal aantal branduren. Op verzoek verstrekt Yellowbee de onafhankelijke testresultaten

Afmetingen
Overige kenmerken

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0