AR70 LED spot,7W 12Volt 2700K bajonet dimbaar budget uitvoering

AR70 Dimbaar
Deze dimbare LED AR70 is dimbaar en zowel geschikt voor de professionele als voor de thuis markt. Hij heeft de maten van de oude halogeen uitvoering, hier door is hij één op één te vervangen. Wanneer er aan de minimum waarde van de bestaande transformators wordt voldaan is hij zelfs met de huidig dim-installatie te dimmen.

Vorm

De Vorm van de lamp is conform de halogeen uitvoering. Het binnenwerk is net iets anders. De led zit onder in de basis van de lamp. Net boven de lamp zit een spiegel die het licht op de buiten reflector laat schijnen. Hierdoor ontstaat het zelfde lichtbeeld als bij de halogeen uitvoering. Door deze constructie kijkt men niet in de lichtbron. Het uiterlijk is hierdoor net iets anders dan de halogeen uitvoering. Mocht u dit niet willen, dan hebben wij naast deze budget dimbare uitvoering een proffesionele dimbare uitvoering. Voor meer informatie lees hier verder op onze website.

Dimbaar

Deze lamp is dimbaar op de bestaande installatie. Let er wel op dat de dimmer een lagere belasting aan kan. Als de bestaande installis ontworpen is voor een vermogen tussen de 50 en 300Watt en de nieuwe situatie ligt tussen de 7 en 40Watt is de kans groot dat de installatie gaat knipperen of alleen op de maximale stand blijft branden.

Veel energiebesparing

Deze dimbare bajonet LED lamp vervangt een halogeen lamp van 50 Watt met bajonet fitting. Halogeen eruit, LED erin en u start met een besparing van 88% op energieverbruik!

Lange levensduur na terugverdientijd

Door de hoge energiebesparing verdient u de aankoopprijs snel terug. Daarna gaat deze lamp nog zeer lang mee want tests wijzen uit dat de lamp 50.000 uren probleemloos kan branden. Zo bespaart u ook op onderhoudskosten. Extra prettig als de lamp hangt op plaatsen waar vervangen lastig is.

Prijzen Excl Btw

Stuks Prijs excl BTW
1 €31,26
t/m 10 €28,25
t/m 25 €23,75

 

Offerte aanvragen

Stuks prijs, bij minimale afnames > 10 stuks

31 .26
Excl. 21% BTW
Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Voor onze producten geldt een minimum ordergrootte van minimaal 6. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
7 Watt 12 Volt 50.000 Extra warm wit 2.700 Kelvin 85% besparing t.o.v. vergelijkbare halogeen 86% Besparing t.o.v. vergelijkbare gloeilamp A 542 Lumen Geschikt voor alle dimmers 5 jaar fabrieksgarantie CE Markering

Specificaties AR70 LED spot,7W 12Volt 2700K bajonet dimbaar budget uitvoering

Referentienr. YVE052359
Verbruik
Volt
Fitting
Vervangt
Branduren
Lichtkleur
Besparing
Energielabel
A
Lichtsterkte
Dimmer
Garantie
Lichthoek
Afmetingen
Overige kenmerken
AR70 LED spot,7W 12Volt 2700K bajonet dimbaar budget uitvoering
AR70 LED spot,7W 12Volt 2700K bajonet dimbaar budget uitvoering
AR70 LED spot,7W 12Volt 2700K bajonet dimbaar budget uitvoering
Deze LED lamp voor de professionele markt is met zijn zeer hoge lichtsterkte (542 Lumen) en prachtige extra warm witte lichtkleur zeer geschikt voor bijvoorbeeld hotels, winkels en musea. Op verzoek kunnen we dit type lamp ook dimbaar leveren. Heeft u belangstelling neem dan contact met ons op.
Deze dimbare LED lamp voor de professionele markt en prachtige extra warm witte lichtkleur is zeer geschikt voor bijvoorbeeld hotels, horeca, winkels, musea maar misstaat ook niet in smarthome aangestuurd door een domtica systeem. Heeft u belangstelling neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0