Wand en plafond armatuur rond

Stevig eerlijk armatuur voor portiek, galerij en trappenhuis
Een eerlijk sterk en simpel armatuur speciaal ontworpen voor VVE's die zoeken naar duurzame LED verlichting van, galerij, portiek en trappenhuis.
230 Volt 50.000 Extra warm wit 2.700 Kelvin Koel wit 5.000 Kelvin Natuurlijk wit 4.000 Kelvin Warm wit 3.000 Kelvin A 5 jaar fabrieksgarantie CE Markering RoHS

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
Wand en plafond armatuur rond Wand en plafond armatuur rond Wand en plafond armatuur rond

Een eerlijk sterk en simpel armatuur speciaal ontworpen voor VVE's die zoeken naar duurzame LED verlichting van, galerij, portiek en trappenhuis. Het armatuur wordt in eigen beheer gefabriceerd en is modulair opgebouwd. Hierdoor is veel functionaliteit aan deze lamp aan te passen, bijvoorbeeld lichtkleur en lichtsterkte, of toe te voegen: functie als noodverlichting, bewegingsmelder, schemerschakelaar en dimmer.

Lichtkleur

Standaard kunnen we dit armatuur voorzien van 2 lichtkleuren 3000 Kelvin (warm wit) of 4000 Kelvin (natural wit) eeb iets killere kleur. Andere lichtkleuren zoals 2700 Kelvin of 5000 Kelvin zijn ook mogelijk echter die hebben we niet in grote aantallen op voorraad.

Lichtsterkte

Wanneer bestaande armaturen vervangen gaan worden voor led, kan er overwogen worden of de lichtsterkt nog goed is. Afhankelijk van de lichtbron die nu in de te vervangen armturen zit kunnen wij de lichtopbrengst na wens leveren. Wij passen de lichtsterkte aan op uw wens. Mocht de oude lamp te veel licht geven kunnen wij de led minderlicht laten leveren, dit spaart natuurlijk weer meer energie.

Noodverlichting

Mocht deze lamp op plaatsen worden gemonteerd waar noodverlichting nodig is kunnen we dat inbouwen. Als de stroom uitvalt blijft de lamp nog minimaal een uur branden. Wilt u dat de noodverlichting 3 uur blijft branden dan is dat door het verzwaren van de accu ook mogelijk. De noodunit die wij gebruiken heeft een autotest mocht de accu nu na de levensduur versleten zijn geeft deze dat aan. Tevens zorgt deze noodunit er voor dat de accu een paar keer per jaar geheel ontladen wordt. Hierdoor blijft de accu over de levensduur maximaal presteren, hij wordt niet lui. Bij stroomuitval bent u dus altijd gewaarborgd van een veilige vluchtweg.

Bewegingsmelder

Mocht u alleen licht willen hebben als er daadwerkelijk mensen in het gebouw of op de gang zijn kunnen we onzichtbaar een bewegingsmelder inbouwen, welke het licht een bepaalde in te stellen tijd laat branden.

Bewegingssensor met hoog / laag mogelijkheid

Standaard brand de lamp bijvoorbeeld op 10% dit om een veilig gevoel in het gebouw te hebben als het donker is. Je blijft namelijk altijd zichthouden op de gangen en donkere plekken. Maar tevens heeft u een maximale energiebesparing. Wanneer er nu iemand in de buurt van de lamp komt schiet de lamp naar 100% licht waardoor de omgeving weer optimaalverlicht is. Na een ingestelde tijd schakelt de lamp weer naar het laag vermogen. Het is zelfs mogelijk als er bv een uur geen persoon in de buurt is geweest de lamp helemaal uit gaat.

Combinaties

Alle bovenstaande mogelijkheden zijn te combineren.

Voor meer informatie en het uitzoeken van de beste oplossing kunt u contact met ons zou willen op nemen

Product matrix
Artikelnr's 3000 K 4000 K
Standaard YJU01710 YJU01750
Met beweging/schemer YJU01730 YJU01770
Met hoog / laag functie YJU01710x YJU01750x
Met Noodfunctie YJU01720 YJU01760
Met Nood/beweging/schemer YJU01740 YJU01780

 

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0