Enkelvoudige schakelaar met digitalSTROM functionaliteit

Wanneer er geen diepe inbouwdozen mogelijk of aanwezig zijn.
Deze schakelaar is standaard voorzien van een digitalSTROM interface. Een kroonsteen achter de pulsschakelaar is niet meer nodig. Dit is erg praktisch bij oudere woningen waar de inbouwdozen niet diep genoeg zijn om er een standaard digitalSTROM kroonsteen (SW-TKM200) achter de schakelaar te monteren. Ten opzichte van de standaard schakelaar is deze schakelaar 3 tot 5 mm hoger. Met deze schakelaar kunnen 2 verschillende functies worden aangeroepen.

Aan de onderkant van deze schakelaar is standaard de digitalSTROM gatway naar 230V voor zien.

Hierdoor hoeft er geen digitalekroonsteen meer ingebouwd te worden achter de schakelaar. Dit scheelt circa 15 tot 20 mm minder inbouw diepte. Misschien nog wel belangrijker de componenten zijn nog sneller in te bouwen en dit scheelt weer geld.

Offerte aanvragen

Stuks prijs, bij minimale afnames > 10 stuks

129 .00
Excl. 21% BTW
Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Voor onze producten geldt een minimum ordergrootte van minimaal 6. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.

Specificaties Enkelvoudige schakelaar met digitalSTROM functionaliteit

Referentienr. YIC00060
Enkelvoudige schakelaar met digitalSTROM functionaliteit
Met deze module kunnen alle functie groepen van digitalSTROM geschakeld worden. Deze module heeft 4 ingangen die vrij definieerbaar zijn. De module is te koppelen aan 4 pulsschakelaars en wordt 230Volt gevoed en geschakeld Tevens is deze module ook wel de digitalekroonsteen of drukschakelaarklem genoemd met 2 ingangen (SW-TKM210) verkrijgbaar. Echter beide componenten zijn even duur, wij bevelen daarom de viervoudige uitvoering de SW-TKM200 aan
Deze schakelaar is standaard voorzien van een digitalSTROM interface. Een kroonsteen achter de pulsschakelaar is niet meer nodig. Dit is erg praktisch bij oudere woningen waar de inbouwdozen niet diep genoeg zijn om er een standaard digitalSTROM kroonsteen (SW-TKM200) achter de schakelaar te monteren. Ten opzichte van de standaard schakelaar is deze schakelaar 3 tot 5 mm hoger. Met deze schakelaar kunnen 4 verschillende functies worden aangeroepen.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0