digitalSTROM Dim kroonsteen | GE-KM200

Deze digitale kroonsteen of wel licht-klem schakelt of dimt vermogens tot 150W/105VA. Hij is speciaal ontwikkeld om de bestaande kroonsteen in het plafond te vervangen voor deze digitalekroonsteen. Op deze manier kunt u de verlichting intelligent maken en zowel conventioneel als intelligent met app's laten schakelen. Via het internet kan zelfs de dimkarikteristiek van de kroonsteen aangepast worden op de LED lampen die met de kroonsteen worden verbonden. Dimmer en LEDlamp worden dan perfect op elkaar ingeregeld. De digitalekroonsteen kan ook direct door een pulsschakelaar bediend worden, hier door is het zelfs mogelijk de kroonsteen als op zich staande dimmer te gebruiken. Echter hij komt pas in een totale digititalstrom configuratie in zijn geheel tot zijn recht

digitalSTROM verwarmings kroonsteen | BL-KM200

De kroonsteen wordt direct door het digitalSTROM systeem aangestuurd. Dit systeem krijgt op haar beurt de regelwaarden door van de digitalSTOM kamertemperatuur sensoren.

Stekker bewegingsmelder digitalSTROM ready

Deze 'plug and play' bewegingsmelder is digitalSTROM ready. Hij kan direct in het stopcontact gestoken worden en alle apparaten in de ruimte aan- en uitzetten. De sensor heeft een hoek van 140 graden en een reikwijdte van ongeveer 3,5 meter.

digitalSTROM Snoerdimmer zwart met snoer | GE-SDS200-CS

Deze multifunctionele snoerschakelaar is een volwaardige leddimmer die door middel van faseafsnijding de led dimt. Verder is de schakelaar op vele manieren in te stellen. zo kan het commando paniek worden gegenereerd, er kan een zogenaamde plasverlichting in het huis worden aangezet of er kan om hulp aan derden worden gevraagd.

digitalSTROM Server | dSS20

De digitalSTROM server is het hard van de smarthome installatie. Gemaks halve kan je zeggen dat doormiddel van deze server de 230Volt installatie met alle hierop aangesloten apparaten en lampen beveiligd aan het internet worden gekoppeld en wereldwijd bediend kunnen worden. Ook zorgt de digitalSTROM server voor het aansturen van complexere functies. De configuratie omgeving van de server is web-based en zonder extra software gratis direct te openen met iedere webbrowser

Draadlozemelder digitalSTROM ready (plug and play)

Deze draadlozemelder bestaat uit een klein handzaam zendertje welke de gebruiker om de hals, pols opgespeld of in een broekzak kan dragen. de zender is gekoppeld aan een ontvanger welke via de 230Volt een mogelijk hulpsignaal via het 230V systeem doorgeeft aan de mantelzorger. Een geluidssignaal of het knipperen van de verlichting bevestigd dat er om hulp is gevraag.

Onrustmelder digitalSTROM ready (plug and play)

De onrustmelder registreert geluid en vervolgens alarmeert. De alarmering gebeurt via de 230V en de digitalSTROMserver. Deze kan de matelzorger, wijkverpleegkundige, partner of iemand anders op de gebruikelijke digitalSTROM manier gewaarschuwen, via een signaal, Email, Tweet, Pushbericht. Ook is het mogelijk om het bericht via de digitalSTROMserver naar een personenalarmeringscentrale te sturen. Verder kan bijvoorbeeld de verlichting in de desbetreffende kamer of andere ruimten in het huis aangezet worden. Wanneer aangesloten kunnen er ook accoustische signalen gegenereerd worden. Het is zelfs mogelijk om uw Sonos luidspreker een rustige muziek af te laten spelen als de onrustmelder een signaal heeft afgegeven

Bedplas detector digitalSTROM ready (plug and play)

De Wet Watcher is een onmisbaar hulpmiddel in de zorg of wanneer een kind zindelijk gemaakt wordt. Deze zogenaamde plasmat kan namelijk herkennen wanneer iemand in bed plast en geeft een signaal af. Dit kan betekenen dat de lampen in de ruimte gaan flikkeren of dat een geluidssignaal wordt afgespeeld. Dankzij deze signalen stopt degene met in bed plassen en wordt er meteen een bericht gestuurd naar een ouder of verzorger.

Epilepsieaanval waarschuwer digitalSTROM ready (plug and play)

De Epi-watcher registreert en vervolgens alarmeert. De alarmering gebeurt via de 230V en de digitalSTROMserver. Deze kan de matelzorger, wijkverpleegkundige, partner of iemand anders op de gebruikelijke digitalSTROM manier gewaarschuwen, via een signaal, Email, Tweet, Pushbericht. Ook is het mogelijk om het bericht via de digitalSTROMserver naar een personenalarmeringscentrale te sturen. Verder kan bijvoorbeeld de verlichting in de desbetreffende kamer of andere ruimten in het huis aangezet worden. Wanneer aangesloten kunnen er ook accoustische signalen gegenereerd worden. Het is zelfs mogelijk om uw Sonos luidspreker uit te laten spreken waar de hulpvraag vandaan komt.

Deurmat alarm digitalSTROM ready

Het deurmat alarm is speciaal ontwikkeld voor mensen die niet zelfstandig hun huis kunnen verlaten. Als mantelzorger, wijkverpleegkundige, partner of familie kunt u op de gebruikelijke digitalSTROM manier gewaarschuwd worden, via een signaal, Email, Tweet, Pushbericht. Ook is het mogelijk om het bericht via de digitalSTROMserver naar een personenalarmeringscentrale te sturen. Verder kan bijvoorbeeld de verlichting in de desbetreffende kamer of andere ruimten in het huis aangezet worden. Wanneer aangesloten kunnen er ook accoustische signalen gegenereerd worden. Het is zelfs mogelijk om uw Sonos luidspreker uit te laten spreken waar wat gebeurt. bv "iemand verlaat het huis"
Getoond 1 tot 10 van 73. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0