Bedplas detector digitalSTROM ready (plug and play)

Kleine plas-ongevallen worden snel gedetecteerd en gealarmeerd
De Wet Watcher is een onmisbaar hulpmiddel in de zorg of wanneer een kind zindelijk gemaakt wordt.

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
Bedplas detector digitalSTROM ready (plug and play)

De Wet Watcher is een onmisbaar hulpmiddel in de zorg of wanneer een kind zindelijk gemaakt wordt. Deze zogenaamde plasmat kan namelijk herkennen wanneer iemand in bed plast en geeft een signaal af. Dit kan betekenen dat de lampen in de ruimte gaan flikkeren of dat een geluidssignaal wordt afgespeeld. Dankzij deze signalen stopt degene met in bed plassen en wordt er meteen een bericht gestuurd naar een ouder of verzorger.

De Wet Watcher is gemakkelijk in gebruik en schakelt zelf hulp in

Deze Wet Watcher kan direct op de 230Volt worden aangesloten, dus werkt het in elke ruimte. Het digitalSTROM systeem waarschuwt op haar gebruikelijke manier de mantelzorger, ouders, verplegers of andere verzorgers. De waarschuwing kan plaatsvinden via een visueel of auditief signaal, een e-mail, tweet, pushbericht of andere manieren binnen een app. Ook is het mogelijk om het bericht via de huiscentrale naar een personenalarmeringscentrale te sturen.

Verder kan bijvoorbeeld de verlichting in de desbetreffende kamer of andere ruimten in het huis aangezet worden, of juist een andere kleur uitstralen. Ook kunnen er akoestische signalen gegenereerd worden. Het is zelfs mogelijk om uw Sonos luidspreker uit te laten spreken dat er een ongelukje is gebeurd. Dankzij de signalen stopt degene meteen met in bed plassen, waardoor een kind sneller zindelijker gemaakt wordt. Door het signaal ook te sturen naar de ouders of verzorgers, wordt het bed snel verschoond en kan de nachtrust hervat worden. 

Specificaties

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0