Bedplas detector digitalSTROM ready (plug and play)

Kleine plas-ongevallen worden snel gedetecteerd en gealarmeerd
De Wet Watcher is een onmisbaar hulpmiddel in de zorg of wanneer een kind zindelijk gemaakt wordt. Deze zogenaamde plasmat kan namelijk herkennen wanneer iemand in bed plast en geeft een signaal af. Dit kan betekenen dat de lampen in de ruimte gaan flikkeren of dat een geluidssignaal wordt afgespeeld. Dankzij deze signalen stopt degene met in bed plassen en wordt er meteen een bericht gestuurd naar een ouder of verzorger.

De Wet Watcher is gemakkelijk in gebruik en schakelt zelf hulp in

Deze Wet Watcher kan direct op de 230Volt worden aangesloten, dus werkt het in elke ruimte. Het digitalSTROM systeem waarschuwt op haar gebruikelijke manier de mantelzorger, ouders, verplegers of andere verzorgers. De waarschuwing kan plaatsvinden via een visueel of auditief signaal, een e-mail, tweet, pushbericht of andere manieren binnen een app. Ook is het mogelijk om het bericht via de huiscentrale naar een personenalarmeringscentrale te sturen.

Verder kan bijvoorbeeld de verlichting in de desbetreffende kamer of andere ruimten in het huis aangezet worden, of juist een andere kleur uitstralen. Ook kunnen er akoestische signalen gegenereerd worden. Het is zelfs mogelijk om uw Sonos luidspreker uit te laten spreken dat er een ongelukje is gebeurd. Dankzij de signalen stopt degene meteen met in bed plassen, waardoor een kind sneller zindelijker gemaakt wordt. Door het signaal ook te sturen naar de ouders of verzorgers, wordt het bed snel verschoond en kan de nachtrust hervat worden. 

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Voor onze producten geldt een minimum ordergrootte van minimaal 6. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.

Specificaties Bedplas detector digitalSTROM ready (plug and play)

Bedplas detector digitalSTROM ready (plug and play)
Het draadloos tafel alarm bestaat uit 2 delen. Een grote opvallende drukknop welke heel makkelijk is in te drukken. Deze drukknop is draadloos verbonden met een ontvanger. Deze ontvanger zend via de 230V huisinstallatie een signaal naar de digitalSTROMserver. Als mantelzorger, wijkverpleegkundige, partner of familie kunt u op de gebruikelijke digitalSTROM manier gewaarschuwd worden, via een signaal, Email, Tweet, Pushbericht. Ook is het mogelijk om het bericht via de digitalSTROMserver naar een personenalarmeringscentrale te sturen. Verder kan bijvoorbeeld de verlichting in de desbetreffende kamer of andere ruimten in het huis aangezet worden. Wanneer aangesloten kunnen er ook accoustische signalen gegenereerd worden. Het is zelfs mogelijk om uw Sonos luidspreker uit te laten spreken waar de hulpvraag vandaan komt.
De onrustmelder registreert geluid en vervolgens alarmeert. De alarmering gebeurt via de 230V en de digitalSTROMserver. Deze kan de matelzorger, wijkverpleegkundige, partner of iemand anders op de gebruikelijke digitalSTROM manier gewaarschuwen, via een signaal, Email, Tweet, Pushbericht. Ook is het mogelijk om het bericht via de digitalSTROMserver naar een personenalarmeringscentrale te sturen. Verder kan bijvoorbeeld de verlichting in de desbetreffende kamer of andere ruimten in het huis aangezet worden. Wanneer aangesloten kunnen er ook accoustische signalen gegenereerd worden. Het is zelfs mogelijk om uw Sonos luidspreker een rustige muziek af te laten spelen als de onrustmelder een signaal heeft afgegeven
Het bedalarm is ontwikkeld voor mensen die niet zelfstandig hun bed kunnen verlaten. Als mantelzorger, wijkverpleegkundige, partner of familie kunt u op de gebruikelijke digitalSTROM manier gewaarschuwd worden, via een signaal, e-mail, tweet, pushbericht. Het bericht kan ook via de huiscentrale naar een personenalarmering centrale worden gestuurd.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0