Tafelalarm digitalSTROM ready draadloos

Makkelijk te bedienen ook voor mensen geen knoppen meer kunnen indrukken
Het draadloos tafel alarm bestaat uit 2 delen. Een grote opvallende drukknop welke heel makkelijk is in te drukken. Deze drukknop is draadloos verbonden met een ontvanger. Deze ontvanger zend via de 230V huisinstallatie een signaal naar de digitalSTROMserver. Als mantelzorger, wijkverpleegkundige, partner of familie kunt u op de gebruikelijke digitalSTROM manier gewaarschuwd worden, via een signaal, Email, Tweet, Pushbericht. Ook is het mogelijk om het bericht via de digitalSTROMserver naar een personenalarmeringscentrale te sturen. Verder kan bijvoorbeeld de verlichting in de desbetreffende kamer of andere ruimten in het huis aangezet worden. Wanneer aangesloten kunnen er ook accoustische signalen gegenereerd worden. Het is zelfs mogelijk om uw Sonos luidspreker uit te laten spreken waar de hulpvraag vandaan komt.

Samen met Vahlkamp hebben wij het al jaren bewezen tafelalarm geschikt gemaakt om direct het digitalSTROM-systeem te activeren en dit de opdrachten te laten uitvoeren die u wilt als er iemand uit hulp inroept. Alleen de stekker in het stopcontact en de digitalSTROMserver configureren en het systeem doet wat u wilt.

Dit verhoogd de veiligheid en zorgt voor de medebewoner(s) of mantelzorgers voor rust om hun andere werkzaamheden te doen zonder dat de veiligheid van de hulpbehoevende in gevaar komt.

Verpleegkundige kunnen door toepassing van dit tafelalarm rustig hun schema aflopen, iedere patiënt de tijdgeven die ze nodiig hebben en mocht er iemand tochhulp nodig hebben weten ze direct waar ze naar toe moeten.

Dit zorgt ook voor mantelzorger of verpleger voor rust en bespaart tijd, wat de zorg en de quality-time voor de patiënt ten goede komt.

Het tafelalarm is zeer gebruikersvriendelijk en betrouwbaar. Het is in divers kleuren verkrijgbaar, hierdoor zijn zelfs verschillende alarmeringen mogelijk.

Voor patiënten die de hoogte van de knop niet meer kunnen overbruggen voeren we ook een uitvoering met een matje van 3 mm hoogte.

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Voor onze producten geldt een minimum ordergrootte van minimaal 6. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.

Specificaties Tafelalarm digitalSTROM ready draadloos

Referentienr. YVA00040
Tafelalarm digitalSTROM ready draadloos
Tafelalarm digitalSTROM ready draadloos
Tafelalarm digitalSTROM ready draadloos

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0