oneTLed

YellowBee is distributeur van de oneTLed oplossing
YellowBee is distributeur van de oneTLed oplossing. TL buizen worden in nog bijzonder veel ruimtes gebruikt. Denk hierbij aan magazijnen, sporthallen en soms zelfs in kantoren of scholen. Dat deze verlichting niet energiezuinig is, mag duidelijk zijn. Tot voor kort was het kostbaar en ingrijpend om de TL-verlichting te verduurzamen, maar dankzij de oneTLed wordt het besparen van energie een fluitje van een cent.
TL buizen worden nog in veel ruimtes gebruikt. Denk hierbij aan magazijnen, sporthallen, kantoren of scholen. Dat deze verlichting minder energiezuinig is, mag duidelijk zijn. Tot voor kort was het ingewikkeld omTL-verlichting te vervangen door LED, maar dankzij de oneTLed wordt het besparen van energie een fluitje van een cent. Lees verder om het filmpje hierover te zien.
Kantoren met TL-verlichting kunnen nu overstappen op LED panelen en het hele project terugverdienen in twee tot vier jaar. We hebben het over de veel voorkomende 'TL-bakken’ in een standaard systeemplafond, 60 x 60 cm of 30 x 120 cm. Bij 11 branduren per werkdag of meer is er vaak een ijzersterke business case voor LED. YellowBee heeft een unieke aanbieding voor kantoren, ook geschikt voor intelligente aansturing via internet.
YellowBee heeft een assortiment retrofit LED lampen die passen in de bestaande fitting, veelal ter vervanging van gloeilampen of halogeen. Het is belangrijk te controleren of de afmetingen geschikt zijn voor uw armaturen. We zetten de maten even voor u op een rij. Bij halogeen lampen is het ook belangrijk te controleren of de transformator geschikt is voor LED.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0