In Ede heeft men ervoor gekozen om de gereformeerde Noorderkerk om te bouwen tot de Edesche Concertzaal waar klassieke muziek voor een klein publiek opgevoerd kan worden. Ook vinden er geregeld evenementen plaats. De verlichting moet kunnen worden aangepast aan hoe de zaal wordt gebruikt.
De temperaturen zijn buiten lager, de zonuren per dag zijn minder dan in de zomer: tijd om lekker binnen te zijn. Met LED verlichting wordt het, ook voor bijvoorbeeld restauranteigenaren, heel gemakkelijk om een fijne sfeer te creëren, zelfs wanneer deze lampen in kroonluchters geplaatst moeten worden.
Het prestigieuze en gerenommeerde Grand Hotel Karel V is een monumentaal hotel in het centrum van Utrecht. Eerder heeft YellowBee al de verlichting in de hallen omgezet naar LED met behulp van ombouwsets. Daarna is aan YellowBee gevraagd om ook de verlichting in kroonluchters en appliques in het restaurant te moderniseren.
De Kopermolen is een historisch monument in Vaals dat als Lutherse kerk ingewijd werd in 1737. Door een combinatie van domotica en LED verlichting is dit unieke achthoekige gebouw nu geschikt gemaakt voor hele verschillende functies, zoals concerten, exposities en trouwerijen. Belangrijk was daarbij dat voor de gekozen oplossingen geen sloop- en breekwerk nodig was. Zo blijft erfgoed behouden en genieten mensen op hele verschillende manieren van een eeuwenoud gebouw. Deze case illustreert dat er kansen liggen voor meer kerken, kastelen en monumenten.
De technologische vooruitgang gaat erg snel en hetzelfde geldt voor technieken in LED verlichting. Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om een gezellige sfeer te creëren met LED lampen. De kleur van het licht kan volledig aangepast worden en er is een groot aanbod van dimbare LED lampen. Tel daarbij op dat de levensduur van LED lampen veel langer is en het energieverbruik veel minder en je komt tot de conclusie dat LED ideale sfeerverlichting is.
Jazeker, er zijn heel wat LED lampen geschikt voor kroonluchters. Maar het uiterlijk speelt natuurlijk een belangrijke rol bij een kroonluchter. Bij YellowBee hebben we ons wat verdiept in de mogelijkheden. Tegenwoordig bieden we veel lampen voor in kroonluchters aan en kunnen we altijd passend maatwerkadvies geven. We hebben al veel kroonluchters mogen retrofitten met LED lampen, zodat we uit ervaring mogen spreken.
Getoond 1 tot 6 van 9. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0