Eyelight.IQ

Design lijnverlichting wanneer vorm en goed gelijkmatig lichtbeeld een rol spelen
Dit product wordt niet meer geleverd, de Datalux lijn is ter vervanging hiervoor. Mocht dit product niet voldoen neem dan contact met ons op, wij hebben een zeer groot assortiment van nog niet gepubliceerde vervangers! Het modulaire Eyelight.IQ verlichtingssysteem integreert een mooi design met goede verlichting en functionaliteit. Door de aan elkaar te koppelen elementen tot een lange lichtlijn is een goed gelijkmatig verdeeld lichtbeeld te realiseren. In deze lichtlijn is standaard de bedrading aanwezig voor IP netwerken, geluid, dimsystemen en noodverlichting. Hierdoor kunnen zeer snel wifi accesspoints, camera's en netwerkaansluitingen met 230Volt voeding worden geïntegreerd. Tevens kunnen allerlei sensors worden geintegreerd die de verlichting aan uit zetten of dimmen als er wel of geen personen in de ruimte aanwezig zijn. Met dit systeem zijn lange installatie tijden en de verborgen kosten hiervan verleden tijd.

Natuurlijk is de basis voor dit systeem de Eyelight, de Eyelight.IQ is echter intelligent gemaakt door extra kabel infrastructuur te integreren en het systeem te voorzien van een snelkoppelingssysteem. Hierdoor kunnen snel probleemloos extra onderdelen opgenomen worden.

Dit product wordt niet meer geleverd, de Datalux lijn is ter vervanging hiervoor. Mocht dit product niet voldoen neem dan contact met ons op, wij hebben een zeer groot assortiment van nog niet gepubliceerde vervangers! Deze statische camera heeft een panoramische kijk-hoek van 360°, hiermee heeft u in een oogopslag elke de omgeving perfect in beeld. Opnemen en later terugkijken is mogelijk dit alles perfect uitgelicht door de Eyelight.IQ licht armaturen met dit systeem mis je geen moment meer in de gebouwen. De camera is met het standaard ONVIF software bestuurbaar en diverse streaming configuraties zijn mogelijk.
Dit product wordt niet meer geleverd, de Datalux lijn is ter vervanging hiervoor. Mocht dit product niet voldoen neem dan contact met ons op, wij hebben een zeer groot assortiment van nog niet gepubliceerde vervangers! Deze module is voorzien van een krachtige speaker, volledig IP 65 uitgevoerd en heeft ondanks zijn kleine afmetingen een verrassend goede geluidskwaliteit. Uw audioboodschappen zijn met deze Eyelight.IQ speaker altijd duidelijk en zuiver te horen en de muziekbeleving is van zeer hoge kwaliteit. Deze oplossing is ideaal voor magazijn, kantoor of werkplaats.
Dit product wordt niet meer geleverd, de Datalux lijn is ter vervanging hiervoor. Mocht dit product niet voldoen neem dan contact met ons op, wij hebben een zeer groot assortiment van nog niet gepubliceerde vervangers! Deze Eyelight.IQ Sensor id direct in de lichtlijn te integreren. Zo dra mensen in de ruimte zijn gaat de verlichting branden en deze gaat pas weer uit als de personen de ruimte een bepaalde tijd (instelbaar) hebben verlaten. De meest ideale situatie om nog meer energie te besparen en het comfort te verhogen. Ook zijn er geen schakelaars meer nodig wat uw elektrische installatie aanzienlijk goedkoper maakt.
Dit product wordt niet meer geleverd, de Datalux lijn is ter vervanging hiervoor. Mocht dit product niet voldoen neem dan contact met ons op, wij hebben een zeer groot assortiment van nog niet gepubliceerde vervangers! Met deze noodverlichtings module blijft de Eyelight.IQ lichtlijn op een lage lichtoutput branden. Wanneer de stroom uitvalt kunt u veilig de nog verlichte ruimte verlaten. Het grootste voordeel van deze noodverlichtings module is dat de bestaande verlichting tevens fungeert als nood verlichting. U heeft geen noodverlichtingsarmaturen meer nodig. Dit scheelt u aanzienlijk in investering en nog meer in het jaarlijks testen en onderhoud. Kortom deze unit verdient zich zeer snel terug en bied een hoge veiligheid.
Dit product wordt niet meer geleverd, de Datalux lijn is ter vervanging hiervoor. Mocht dit product niet voldoen neem dan contact met ons op, wij hebben een zeer groot assortiment van nog niet gepubliceerde vervangers! DE Eyelight.IQ WIFI Accespoint module voor het draadloos uitbreiden van een netwerk Daar in de Eyelight.IQ armaturen de databekabeling standaard aanwezig is heel snel een goed dekkend draadloos netwerk te installeren en flexibel uit te breiden. Perfect voor bijvoorbeeld een vergaderruimte of op de werkvloer, fabriekshal of magazijn. Je hebt geen gedoe meer met netwerkkabels en een perfect dekkend draadloosnetwerk voor de laptop en alle draadloos communicerende logistieke apparaten. Het tronic Wifi accespoint is volledig te configureren.
Dit product wordt niet meer geleverd, de Datalux lijn is ter vervanging hiervoor. Mocht dit product niet voldoen neem dan contact met ons op, wij hebben een zeer groot assortiment van nog niet gepubliceerde vervangers! Met dit Eyelight.IQ workpoint heeft u een flexibele ethernet/power hub, om een direct apparatuur in uw ICT netwerk op te nemen. U heeft met een module stroom of ethernet en de omgeving is ongetwijfeld ook voorzien van verlichting. Met de EYELIGHT.IQ Workpoint tronics zijn kabelgoten aan de muur/plafond tot de verleden tijd.
Dit product wordt niet meer geleverd, de Datalux lijn is ter vervanging hiervoor. Mocht dit product niet voldoen neem dan contact met ons op, wij hebben een zeer groot assortiment van nog niet gepubliceerde vervangers! Met de Eyelight.IQ Tronic vluchtweg signalering met geïntegreerde verlichting is in geval van nood de nooduitgang en vluchtroute duidelijk zichtbaar. Omdat de EYELIGHT.IQ lichtlijn meestal aan het plafond wordt gemonteerd is dit de ideale locatie en goedkoopste oplossing om noodverlichting toe te passen.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0