UVA LED lamp 365nm 3W E14

Gecombineerd met TiO2 spray een doeltreffende methode om het Corona virus te bestrijden
UVA licht kan in combinatie met een coating met nanodeeltjes Titanium dioxide (TiO2) worden gebruikt om ruimtes effectief te desinfecteren.

Offerte aanvragen

Prijzen van LED en domotica producten fluctueren. Vraag daarom altijd offerte aan voor de beste (staffel)prijs. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. YellowBee Nederland levert primair aan de zakelijke markt. Per product kan de minimum ordergrootte verschillen.
UVA LED lamp 365nm 3W E14

UVA licht kan in combinatie met een coating met nanodeeltjes Titanium dioxide (TiO2) worden gebruikt om ruimtes effectief te desinfecteren. Zowel het UVA licht van deze lamp als de stoffen in de coating zijn ongevaarlijk voor mensen.

Deze UVA LED lamp produceert UVA licht in een volstrekt ongevaarlijke hoeveelheid, nl slechts een fractie van de hoeveelheid van het UVA licht dat je zou opvangen als je op een lichte dag een tijd buiten zou lopen.

Als een oppervlak met onze TiO2 spray is gecoat en het UVA licht schijnt op dit oppervlak, vindt een proces plaats welke dat virussen, schimmels en bacterien dood. COVID-19 is ook een virus. Dit wordt fotokatalyse genoemd. Elders op deze website leggen we uit hoe desinfectie met UVA licht in combinatie met een Titanium dioxide coating werkt en vergelijken we het met andere manieren van ontsmetten, waaronder het gebruik van UVC licht (dat al vaak wordt toegepast, bijvoorbeeld om instrumenten te ontsmetten of in operatiekamers.

Het grote voordeel van UVA is dat het in de hier gebruikte hoeveelheid onschadelijk is voor mens en dier, in tegenstelling tot UVC licht.

Deze lamp is geschikt om en ruimte met een totaal oppervlak van 15 m2 te desinfecteren. Bijvoorbeeld een toilet van 1,25 x1,25 x 2,4 m.

Wanneer er veel objecten in een ruimte staan moet het oppervlak van deze objecten ook mee gerekend worden. De afmetingen zijn de maximale afmetingen dus wanneer er veel objecten in een ruimte staan wordt het te desinfecteren oppervlak kleiner.

Specificaties

Rubrieken
Referentienr. YGE00010
Gebruik

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2022. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0