Stoere en robuuste lijnverlichting in de winkels en magazijnen van Swapfiets

Met de LED-lijnverlichting van LUMINAID krijgen alle winkels in Europa dezelfde uitstraling.
Zeker in steden is de Swapfiets niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Veel mensen vinden het prettig om persoonlijk advies te krijgen over de fiets en de abonnementsvorm. Swapfiets is daarom druk bezig om door heel Europa fysieke winkels te openen. Aan YellowBee is gevraagd om de verlichting in de winkels en magazijnen te verzorgen. De modulaire lijnverlichting van LUMINAID bleek de beste keuze.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.

De verlichting in de winkels van Swapfiets

De huisinstallateur van Swapfiets, Technista, wilde samenwerken met een betrouwbare partij zodat een eerlijk advies en een correcte installatie van de LED-verlichting een feit zou zijn. Op deze manier is Technista bij YellowBee terecht gekomen en hebben wij de DATALUX.LT van LUMINAID geadviseerd. Deze lijnverlichting is speciaal ontworpen voor industriële ruimtes, dus deze past zeer goed bij de uitstraling die Swapfiets verlangt. Bovendien kunnen ook andere kabels door de verlichting heen getrokken worden, waardoor de rest van de elektrische infrastructuur ook via deze weg verloopt. Verder worden theaterspots met barndoors gebruikt voor het uitlichten van details.  

Ook de magazijnen en werkplaatsen van Swapfiets worden door YellowBee verlicht

Mede dankzij de prettige samenwerking voor de verlichting in de winkels, is aan YellowBee gevraagd om ook te adviseren over de verlichting in de magazijnen en werkplaatsen. In deze ruimtes is de vraag naar verlichting heel anders dan in de winkels. In de werkplaats moet de verlichting in overvloed aanwezig zijn zodat de monteurs altijd goed kunnen zien waar ze precies mee bezig zijn. In een magazijn is het juist belangrijk dat er veel verlichting is op de plek waar iemand daadwerkelijk is en niet op andere plekken. Zo kan namelijk veel energie bespaard worden terwijl het niet ten koste gaat van de zichtbaarheid.

Om deze reden heeft YellowBee gekozen voor de DATALUX.IQ in deze ruimtes. Deze lijnverlichting heeft nog meer functionaliteiten dan de DATALUX.LT omdat er bijvoorbeeld ook een beveiligingssysteem standaard op aangesloten kan worden. Camera’s met bewegingssensoren of een alarm- en omroepsysteem zijn gemakkelijk te integreren, net zoals het even gemakkelijk is om van de bestaande lichtlijn noodverlichting te maken. Deze meest complete oplossing maakt het mogelijk om alle denkbare apparaten aan te sluiten op de lijnverlichting.

LUMINAID is ideaal voor een prettige verlichting in bestaande bouw

De lijnverlichting van LUMINAID zorgt voor een prettige afgifte van licht. Omdat in het armatuur veel ledjes naast elkaar zitten, ontstaat er een egaal lichtbeeld waardoor  schaduwwerking geminimaliseerd wordt. Vooral voor de werkplaatsen van Swapfiets is dit erg prettig, omdat er vanuit elke hoek gemonteerd en gerepareerd kan worden zonder dat de monteur in zijn eigen schaduw zit. Daarnaast zijn de lichtlijnen modulair op te bouwen, waardoor ze erg schaalbaar zijn. Of het nu gaat om een werkplaats van 5 m2 of een magazijn van 50.000 m2, met LUMINAID kunnen de LED-lichtlijnen oneindig aan elkaar gekoppeld worden of kunnen er later apparaten aan toegevoegd worden.

De DATALUX lichtlijnen worden aan slechts één kant gevoed waardoor installatie erg snel gerealiseerd kan worden. Ook het ophangen van de lichtlijnen gebeurt via handige bevestigingen, waardoor deze LED-lijnverlichting geschikt is voor gebruik in elke ruimte. Vooral in bestaande bouw is deze oplossing ideaal, omdat montage snel gaat en niet gehinderd wordt door de bestaande infrastructuur of objecten in het gebouw. Bovendien kan de lichtlijn gemakkelijk gedemonteerd worden om te verhuizen naar een andere locatie. Dit maakt de lichtlijn flexibel inzetbaar en de ultieme investering in verlichting.

YellowBee Nederland

Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

YellowBee bv © 2024. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0