Wand en plafond armatuur rond

Een eerlijk sterk en simpel armatuur speciaal ontworpen voor VVE's die zoeken naar duurzame LED verlichting van, galerij, portiek en trappenhuis. Het armatuur wordt in eigen beheer gefabriceerd en is modulair opgebouwd. Hierdoor is veel functionaliteit aan deze lamp aan te passen, bijvoorbeeld lichtkleur en lichtsterkte, of toe te voegen: functie als noodverlichting, bewegingsmelder, schemerschakelaar en dimmer.

Datalux.IQ vluchtweg aanduiding

Met de Datalux.IQ Tronic vluchtweg signalering met geïntegreerde verlichting is in geval van nood de nooduitgang en vluchtroute duidelijk zichtbaar. Omdat de DATALUX.IQ lichtlijn meestal aan het plafond wordt gemonteerd is dit de ideale locatie en de goedkoopste oplossing voor noodverlichting.

LED inbouw noodarmatuur >1uur autonomie incl. driver wit

Led noodarmatuur blijft na stroom uitval nog minimaal één uur branden. wij leveren ook andere- en opbouwuitvoeringen.

LED galerij en portiek opbouw armatuur IP65 met opaal kap

Dit is een LED armatuur speciaal gemaakt voor portieken en galerijen. Deze verlichting is spatwaterdicht (IP65) en in diverse uitvoeringen en lichtkleuren en lichtsterktes verkrijgbaar. Als het armatuur is voorzien van een noodvoeding en stickers is het ook geschikt om te laten zien waar de nooduitgang is.

LED opbouw IP65 60 cm Prisma 1950 Lumen / 15 watt

Dit LED armatuur vervangt conventionele TL armaturen met 'normale TL-buizen'. Er zijn 3 lengtes: 60, 120 en 150 cm. Er zijn uitvoeringen verschillende lichtkleuren en lichtsterktes. Dit armatuur kan voorzien worden van een 'noodlichtfunctie'. Dan blijft de buis nog ten minste een uur branden als de stroom uitvalt. Het armatuur kan ook voorzien worden van licht- en bewegingssensoren.

LED Sunbow

LED opbouw armatuur, spatwaterdicht (IP65), met zeer hoge efficiency. Dit armatuur is in verschillende uitvoeringen te krijgen, zoals met noodfunctie, schemerschakeling en bewegingsradar. Verder is hij verkrijgbaar in 2 lichtkleuren (kleurtemperaturen) van 3000 en 4000 Kelvin.

LED noodvoeding in te bouwen in armatuur

Deze noodvoeding zorgt dat als de stroom uitvalt de verlichting nog minimaal een uur blijft branden. Mensen kunnen op een veilige manier ruimtes verlaten. Ook kan de noodvoeding worden gebruikt om belangrijke vluchtwegen goed te verlichten, in combinatie met de bekende nooduitgang borden met pictogram. Kan 'plug & play' gemonteerd worden tussen LED driver en LEDverlichting. Deze versie van de LED Noodvoeding is in te bouwen in een armatuur er is ook een versie in een eigen kastje.

LED noodarmatuur YB-LYR-01

Door het gebogen front heeft deze armatuur voor noodverlichting een elegante vorm. Zo is noodverlichting geen noodzakelijk kwaad maar draagt het bij aan een goed verzorgd interieur van trappenhuis of algemene ruimte in een appartementengebouw. Deze noodverlichting voldoet ook aan alle wettelijke normen en is bovendien heel betaalbaar.

LED Noodarmatuur YB-SLI-01

Deze noodverlichting is speciaal ontwikkeld om op plaatsen te monteren waar eerst een ander armatuur op de wand heeft gezeten. Het is iets groter waardoor het eventuele lelijke plekken en kleurverschil bedekt. Dit scheelt vaak aanzienlijk in de totale kosten omdat er geen herstel-, stuc- of schilderwerk nodig is. De lamp wordt standaard geleverd met de 3 meest gangbare pictogrammen. Uiteraard voldoet u met deze LED noodverlichting aan alle relevante wettelijke normen op het gebied van brandveiligheid.

LED noodarmatuur YB-MIR-01

Deze armatuur voor noodverlichting is bedoeld als opbouwarmatuur maar met het optionele inbouwframe kan hij ook heel mooi in ieder plafond ingebouwd worden. De lamp wordt standaard geleverd met de 3 meest gangbare pictogrammen voor noodverlichting. Uiteraard voldoet deze lamp aan alle wettelijke vereisten.
Getoond 1 tot 10 van 15. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0