Beam dimbare bed ledlamp met usb laders

Deze in drie stappen dimbare led lamp is speciaal ontwikkeld voor slaapkamers en hotelkamers. Hij is voorzien van twee 2-Ampère USB connectoren, waarmee telefoons, tablets of andere elektronische apparaten opgeladen kunnen worden. De op te laden apparatuur kan bovenop de lamp gelegd worden, waardoor ze direct opvallen en gemakkelijk meegenomen worden bij het verlaten van de kamer. Deze lamp heeft een lichtbundel van warm wit licht van 2700 Kelvin van 40 graden. Dit licht is ideaal om in het donker een boek mee uit te lichten.

AR70 LED spot 7W 12V 2700k bajonet dimbaar

Deze dimbare LED lamp voor de professionele markt en prachtige extra warm witte lichtkleur is zeer geschikt voor bijvoorbeeld hotels, horeca, winkels, musea maar misstaat ook niet in smarthome aangestuurd door een domtica systeem. Heeft u belangstelling neem dan contact met ons op.

LED buis T5, 1449mm, 22W, 4000K

Deze LED buizen vervangen de dunste TL buizen type T5 en zijn bijzonder geschikt voor kantoren, praktijkruimtes, scholen, instellingen, productieruimtes, magazijnen en parkeergarages.

Ombouwset voor Philips Rotaris

Veel TL armaturen zijn voorzien van rond gebogen TL buizen. Deze ronde TL buizen geven een mooie lichtspreiding en worden daarom veel gebruikt. Helaas hebben deze ronde lampen nadelen. Ze zijn vrij duur, ze verbruiken onnodig veel energie, de levensduur is niet erg lang en de kunststof ophangbeugels breken snel af. Reserveonderdelen voor de armaturen zijn vaak niet verkrijgbaar. YellowBee heeft voor dit soort armaturen een eigen LED oplossing ontworpen, die 50% zuiniger is en een levensduur heeft die vijf keer zo lang is. Enkele van onze klanten verdienen de ombouw van hun Rotaris naar LED al terug binnen 3 jaar en hebben naar verwachting gedurende de rest van de levensduur (10 a 15 jaar!) geen kosten voor onderhoud of vervanging.

Datalux.IQ Camera

Met de Datalux.IQ Camera heeft u altijd perfect verlichte beelden van de ruimtes ideaal om iedere situatie in de gaten te houden. In de Datalux.IQ zijn alle benodigde ethernet verbindingen standaard geïntegreerd. Hierdoor kunnen zeer snel meerdere camara's in het systeem opgenomen worden. De camera's kunnen zeer makkelijk worden aangestuurd met het standaar ONVIF protocol of verschillende streaming oplossingen zijn mogelijk.

Datalux.IQ Sensor

Deze datalux.IQ Sensor is direct in de lichtlijn te integreren. Zodra mensen in de ruimte zijn gaat de verlichting branden en deze gaat pas weer uit als de personen de ruimte een bepaalde tijd (instelbaar) hebben verlaten. De meest ideale situatie om nog meer energie te besparen en het comfort te verhogen. Ook zijn er geen schakelaars meer nodig wat uw elektrische installatie aanzienlijk goedkoper maakt.

Datalux.IQ lichtlijn

De Datalux.IQ lichtlijn zorgt voor hele gelijkmatige verlichting. Deze verlichting is ingebouwd in ronde buizen die eenvoudig aan elkaar te 'klikken' zijn. Installatie van deze verlichtingslijn is op deze manier een stuk makkelijker dan veel andere industriële verlichting. De armatuur is voorbereid om er allerlei zaken in te integreren. Een aantal daarvan heeft met verlichting te maken, zoals dimmers en noodvoedingen. Maar in de buizen kunnen bijvoorbeeld ook beveiligingscamera's, luidspreker en bewegingssensoren worden opgenomen.

Datalux.IQ WIFI Accespoint

Met de Datalux.IQ WIFI Accespoint module kunt u uw draadloos netwerk uitbreiden met een extra toegangspunt. In de Datalux.IQ armaturen is de databekabeling standaard aanwezig. Daarom is een goed dekkend draadloos netwerk gemakkelijk te installeren en flexibel uit te breiden. Perfect voor bijvoorbeeld een vergaderruimte of op de werkvloer in fabriekshal of magazijn. Geen gedoe met netwerkkabels en een perfect dekkend draadloosnetwerk voor de laptop en alle draadloos communicerende logistieke apparaten. Het tronic Wifi accespoint is volledig naar wens te configureren.

Datalux.IQ Speaker

Deze module is voorzien van een krachtige speaker, volledig IP 65 uitgevoerd en heeft ondanks zijn kleine afmetingen een verrassend goede geluidskwaliteit. Uw audioboodschappen zijn met deze Datalux.IQ speaker altijd duidelijk en zuiver te horen en de muziekbeleving is van zeer hoge kwaliteit. Deze oplossing is ideaal voor magazijn, kantoor of werkplaats.

Datalux.IQ Workpoint

Met dit Datalux.IQ workpoint heeft u een flexibele ethernet/power hub, waarmee u direct apparatuur in uw ICT netwerk kunt opnemen. U heeft met dit product een module stroom of ethernet en tegelijkertijd goede verlichting. Kabelgoten aan muur/plafond zijn niet meer nodig met deze ïntegreerde oplossing.
Getoond 1 tot 10 van 128. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0