Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Mesopische verlichting zorgt ervoor dat mensen in het donker meer contrast zien en kleuren beter kunnen onderscheiden. Dit geeft een veel rustiger gevoel aan de ogen. Het is minder vermoeiend en je voelt je veiliger. Ideaal voor verlichting van wegen maar ook van parkeerplaatsen en paden rondom gebouwen die bijvoorbeeld in bosrijk gebied staan. Bij al deze voordelen is mesopische LED verlichting ook nog energiebesparend. In dit artikel leggen we uit wat mesopisch licht is en waarom het zo goed werkt als buitenverlichting.
Lijnverlichting is verlichting die afstanden van vele meters en soms meer kan overbruggen. Lijnverlichting wordt buiten en binnen toegepast.
Jazeker, er zijn heel wat LED lampen geschikt voor kroonluchters. Maar het uiterlijk speelt natuurlijk een belangrijke rol bij een kroonluchter. Bij YellowBee hebben we ons wat verdiept in de mogelijkheden. Tegenwoordig bieden we veel lampen voor in kroonluchters aan en kunnen we altijd passend maatwerkadvies geven. We hebben al veel kroonluchters mogen retrofitten met LED lampen, zodat we uit ervaring mogen spreken.

Dat LED lampen lelijk blauwwit licht geven mag tegenwoordig een vooroordeel worden genoemd. Er zijn LED lampen in vele kleuren en zeker ook veel LED lampen (spots, buizen) die sfeerlicht geven. De kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin. Warmwit is 2.700 of lager, er zijn ook flamelampen (meestal 2.200 of 2.300K). Zogenaamde LED filament lampen geven sfeervol licht en lijken erg op gloeilampen. Er zijn ook goede lampen voor kroonluchters.

Nee, zeker niet altijd. Het is vaak goed mogelijk om met zogenaamde LED ombouwsets bestaande armaturen geschikt te maken voor LED. We zetten een paar voorkomende situaties in o.a. woongebouwen (bijv. portiekverlichting), kantoren, parkeergarages op een rij en hebben ook een serie ombouwsets in onze catalogus beschreven.
LED lampen zijn om verschllende redenen beter voor het milieu dan vrijwel alle andere verlichting, in ieder gevan beter dan de conventionele technologieen voor verlichting zoals de gloeilamp, halogeenlampen, TL-verlichting en spaarlampen.
Getoond 1 tot 6 van 25. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2020. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0