Eyelight

Simpel kabeldoorvoer armatuur slagvast (IK10) en waterdicht (IP65)
Dit product wordt niet meer geleverd, de Datalux lijn is ter vervanging hiervoor. Mocht dit product niet voldoen neem dan contact met ons op, wij hebben een zeer groot assortiment van nog niet gepubliceerde vervangers! De Eyelight is een armatuur van 1500mm lengte. Met dit LED armatuur realiseer je snel een eenvoudig optimale oplossing van normale tot in extreme omstandigheden. Standaard is het armatuur waterdicht (IP65) en slagvast (IK10). De lichtopbrengst is erg groot bij een laag gebruik (lumen/watt groter dan 100). Er zijn voor de meeste gevallen bij aanschaf van dit armatuur goede fiscale voorzieningen, dat maakt de netto investering een stuk lager door de belastingvoordelen.

Strakke vormgeving

Het armatuur is strak vormgegeven en er is een aantal uitvoeringen. Dit maakt dat deze Eyelight geschikt is voor hele verschillende situaties in verschillende omgevingen.

IP gecertificeerd

Het armatuur is IP gecertificeerd en door toepassing van hoogwaardige materialen is het goed toepasbaar in koel- en vrieshuizen, zwembaden en als buitenverlichting voor bijvoorbeeld het uitlichten van gevels. IP certificering geeft aan in hoeverre elektrische apparaten bestand zijn tegen impact en vocht, lees meer over de IP-code in Wikipedia.

IK10 gecertificeerd

Door de IK10 certificering kan het armatuur ook goed toegepast worden in parkeergarages en sporthallen. Het IK certificeringssysteem gaat over hoe slagvast bepaalde elektrische apparaten zijn. Deze certificering is bijvoorbeeld van belang bij de keuze van buitenverlichting en camerasystemen. Je wilt dat mensen daaraan niet gemakkelijk met opzet schade kunnen aanrichten. In sporthallen is het handig omdat verlichting bijvoorbeeld gemakkelijk kan worden geraakt door ballen (in een squash- of tennishal bijvoorbeeld).

Op iedere hoogte

Door toepassing van verschillende lenzen zowel helder als opaal met hoeken van 60 90 en 120 graden en lichtopbrengsten van 3000, 5000 en 8000 lumen kan het LEDarmatuur vanaf iedere hoogte een goed helder maar toch niet verblindend lichtbeeld produceren.

Dit product wordt niet meer geleverd, de Datalux lijn is ter vervanging hiervoor. Mocht dit product niet voldoen neem dan contact met ons op, wij hebben een zeer groot assortiment van nog niet gepubliceerde vervangers! Het modulaire Eyelight.IQ verlichtingssysteem integreert een mooi design met goede verlichting en functionaliteit. Door de aan elkaar te koppelen elementen tot een lange lichtlijn is een goed gelijkmatig verdeeld lichtbeeld te realiseren. In deze lichtlijn is standaard de bedrading aanwezig voor IP netwerken, geluid, dimsystemen en noodverlichting. Hierdoor kunnen zeer snel wifi accesspoints, camera's en netwerkaansluitingen met 230Volt voeding worden geïntegreerd. Tevens kunnen allerlei sensors worden geintegreerd die de verlichting aan uit zetten of dimmen als er wel of geen personen in de ruimte aanwezig zijn. Met dit systeem zijn lange installatie tijden en de verborgen kosten hiervan verleden tijd.
De Datalux.IQ lichtlijn zorgt voor hele gelijkmatige verlichting. Deze verlichting is ingebouwd in ronde buizen die eenvoudig aan elkaar te 'klikken' zijn. Installatie van deze verlichtingslijn is op deze manier een stuk makkelijker dan veel andere industriële verlichting. De armatuur is voorbereid om er allerlei zaken in te integreren. Een aantal daarvan heeft met verlichting te maken, zoals dimmers en noodvoedingen. Maar in de buizen kunnen bijvoorbeeld ook beveiligingscamera's, luidspreker en bewegingssensoren worden opgenomen.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0