digitalSTROM Dim kroonsteen | GE-KM200

Deze digitale kroonsteen of wel licht-klem schakelt of dimt vermogens tot 150W/105VA. Hij is speciaal ontwikkeld om de bestaande kroonsteen in het plafond te vervangen voor deze digitalekroonsteen. Op deze manier kunt u de verlichting intelligent maken en zowel conventioneel als intelligent met app's laten schakelen. Via het internet kan zelfs de dimkarikteristiek van de kroonsteen aangepast worden op de LED lampen die met de kroonsteen worden verbonden. Dimmer en LEDlamp worden dan perfect op elkaar ingeregeld. De digitalekroonsteen kan ook direct door een pulsschakelaar bediend worden, hier door is het zelfs mogelijk de kroonsteen als op zich staande dimmer te gebruiken. Echter hij komt pas in een totale digititalstrom configuratie in zijn geheel tot zijn recht

Enkelvoudige schakelaar met digitalSTROM functionaliteit

Deze schakelaar is standaard voorzien van een digitalSTROM interface. Een kroonsteen achter de pulsschakelaar is niet meer nodig. Dit is erg praktisch bij oudere woningen waar de inbouwdozen niet diep genoeg zijn om er een standaard digitalSTROM kroonsteen (SW-TKM200) achter de schakelaar te monteren. Ten opzichte van de standaard schakelaar is deze schakelaar 3 tot 5 mm hoger. Met deze schakelaar kunnen 2 verschillende functies worden aangeroepen.

digitalSTROM LICHT-drukschakelaar module | GE-TKM210

Met deze module kan verlichting geschakeld en gedimd worden. Hij is speciaal ontwikkeld om snel achter bestaande pulsschakelaars in een inbouwdoos in te bouwen. Het is de kleinste dimmer met onder andere speciaal LED dim karakteristieken verkrijgbaar. Tot 150 Watt kan er mee gedimd worden. Zelfs via het internet kunnen er voor veel LEDlampen specifieke dimkarakteristieken in de digitalekroonsteen geupload worden.

digitalSTROM Snoerdimmer wit met snoer | GE-SDS200-CW

Deze multifunctionele snoerschakelaar is een volwaardige leddimmer die door middel van faseafsnijding de led dimt. Verder is de schakelaar op vele manieren in te stellen. zo kan het commando paniek worden gegenereerd, er kan een zogenaamde plasverlichting in het huis worden aangezet of er kan om hulp aan derden worden gevraagd.

Dubbele schakelaar met digitalSTROM functionaliteit

Deze schakelaar is standaard voorzien van een digitalSTROM interface. Een kroonsteen achter de pulsschakelaar is niet meer nodig. Dit is erg praktisch bij oudere woningen waar de inbouwdozen niet diep genoeg zijn om er een standaard digitalSTROM kroonsteen (SW-TKM200) achter de schakelaar te monteren. Ten opzichte van de standaard schakelaar is deze schakelaar 3 tot 5 mm hoger. Met deze schakelaar kunnen 4 verschillende functies worden aangeroepen.

digitalSTROM licht schakel kroonsteen | GE-KL200

Met deze kroonsteen kan alleen licht geschakeld worden tot vermogens van max 1400W

Bewegingsmelder digitalSTROM ready

Deze plug and play bewegingsmelder is digitalSTROM ready. De sensor heeft een hoek van 180 graden en een reikwijdte van circa 4 meter.
Getoond 1 tot 10 van 22. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Telefoon 085 - 0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

Ready for Online Business
1
0
0