Voor zowel ondergrondse parkeergarages als parkeerplaatsen in de open lucht, is het belangrijk dat de verlichting helder en prettig is. Wanneer iemand zijn of haar auto parkeert of opzoekt, moeten zij zich veilig voelen en goed zicht hebben om de sleutels te kunnen vinden. Met traditionele TL-verlichting treedt er vaak schaduwwerking op en zorgt een kapotte lamp direct voor een donkere omgeving. Gelukkig zijn er alternatieven die deze problemen verhelpen én waarmee bespaard wordt op de energierekening.
De juiste buitenverlichting zorgt voor veiligheid rondom een gebouw, maar is in sommige gevallen zelfs verplicht als noodverlichting. Waar het voorheen erg prijzig kon worden om LED-buitenverlichting te plaatsen met sensoren, laat de Sunbow zien dat het ook betaalbaar kan. Het armatuur is verkrijgbaar in grijs en zwart en in vele verschillende lichtkleuren en -sterktes en met een keuze uit sensoren.
De juiste verlichting op de juiste plek is zowel binnenshuis als erbuiten van groot belang. Wanneer de verlichting niet op de juiste kleur is of schaduwen geeft op cruciale punten, komt het veiligheidsgevoel in het geding. Maar ook is het mogelijk om te besparen op de juiste buitenverlichting. Met LED-verlichting kan elke sfeer gecreëerd worden terwijl wordt bespaard op de energierekening.
Het verlichten van een donkere plek met mesopisch licht maakt dat niet alleen die plek duidelijk verlicht is, maar ook alles buiten de lichtbundel blijft goed zichtbaar. Het zicht wordt over de gehele linie beter en dat zorgt dat mensen zich prettiger en veiliger voelen op plaatsen waar deze unieke buitenverlichting wordt toegepast.
In veel kantoren en werkruimtes zie je systeemplafonds en TL-buizen. LED panelen en LED buizen zijn een aantrekkelijk alternatief. Geen vermoeiende trilling dus prettiger en productiever werken en tegelijk aanzienlijk besparen op energie- en onderhoudskosten. LED panelen zijn bij systeemplafonds eenvoudig op te hangen.
In gebouwen waarin gewerkt wordt of openbare ruimtes waar meer dan 75 mensen tegelijk aanwezig kunnen zijn, is het verplicht om noodverlichting te hebben. Deze verlichting moet minimaal een uur kunnen branden nadat de stroom is uitgevallen. Op deze manier kunnen alle mensen het gebouw zo veilig mogelijk verlaten bij incidenten. Door deze noodverlichting te laten branden op LED kan er bespaard worden op de energierekening.
Getoond 1 tot 6 van 17. Er zijn meer pagina's.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of het leveringsprogramma? Vul dan graag het formulier in.
Ja ik wil meer weten

YellowBee nieuwsbrief

Boeiende cases en nieuws over toepassingen van LED verlichting en Domotica.
Preview & inschrijven

Adresgegevens

YellowBee Nederland
Amersfoortsestraat 61
3769 AE Soesterberg

Wiltonstraat 17
3905 KW Veenendaal

Telefoon 085-0473727
E-mail: info@yellow-bee.nl

YellowBee bv © 2017 - 2019. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de leveringsvoorwaarden en het beleid t.a.v. privacy en cookies

1
0
0